Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning met latexverf afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning met latexverf afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning met latexverf afwerken

Woning met latexverf afwerken

Wanden en plafond latex spuiten. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden en plafonds afspuiten met latexverf

Ik zoek een partij die zowel mijn wanden als plafonds over twee verdiepingen verdeeld kan behandelen met latex spuitwerk. De totale oppervlakte van de wanden betreft 110 m2 en van het plafond betreft 60 m2. De woning is goed bereikbaar.

Latexspuitwerk op wanden en plafonds aanbrengen

Wij hebben een jaren '20 woning geheel gerenoveerd. De wanden en plafonds zijn voorzien van nieuw stucwerk en dienen geschilderd te worden. Wij denken daarbij aan het spuiten met latexverf van een goede kwaliteit. De vloeren hoeven niet te worden afgeplakt daar deze nog niet gelegd zijn. Het gaat om 230 m² wanden en 120 m² plafonds. We willen hiermee rond 24 april laten starten. We gaan de woning verkoopklaar maken en willen het in mei gaan aanbieden.

Spuiten benedenverdieping woning

De begane grond van mijn woning is reeds gestukt. Hier laat ik graag een oppervlakte van 160 m2 verdeeld over wanden en plafonds spuiten met latexverf. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Muren van een nieuwbouwwoning sauzen

Ik wil graag de binnenmuren van mijn woning laten sauzen. Het gaat om ongeveer 160 m2. De muren zijn glad gestuct, dus het gaat om het voorstrijken en sausen met latex er op. Het zou op korte termijn moeten omdat er nu nog geen vloer in ligt. De vloer komt 31 oktober. Voorstrijk verf heeft de klant al. Latexverf zal de vakman moeten regelen.

Huis latexen met latexverf

In de woning, 60 m2, dient het behang verwijderd te worden in 3 slaapkamers. Daarna dienen de ruimtes gespoten te worden met latex.

Latexverf spuiten in de woning

Graag zou ik van u weten wat het kost om het plafond van de woonkamer, keuken, gangetje en toilet te witten/spuiten? Het huis is 10 jaar oud. Het gaat om 40 m2. Er is nooit gerookt. Ik hoop graag spoedig van u te horen. Hoe lang gaat het ongeveer duren en wanneer zou het kunnen? Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woning met latexverf afwerken

We hebben huis in Den Bosch gekocht,dat geheel in witte latex verf is behandelt. Wij willen U vragen een offerte te maken voor de volgende werkzaamheden. In totaal 394 m2. 70 meter wanden LILA en 37 meter licht grijs. Alles is al eens behandeld met latex. Ook de vloeren afplakken.

Spuiten van plafonds met latexverf

Wij willen graag circa 65 m² met latex laten spuiten. De woning is leeg en ligt op de 1e verdieping. Periode begin mei.

Nieuwbouwproject behangen en latexen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, deze wordt omstreeks derde kwartaal 2011 opgeleverd. We hebben een maand de tijd om de woning te betrekken. In de woning wil ik glasweefselbehang met latexverf of renovliesbehang met latexverf laten aanbrengen. Ik heb 2 kleine jongens en het moet niet zo zijn dat ze het behang er af kunnen peuteren. Na oplevering wordt er aan de overkant ook nog gebouwd en ik wil geen lelijke scheuren in het behang. Dus ik heb ook gericht advies nodig, wat nu mijn beste optie is. Dus het wordt behangen en verfen, maar welk soort behang, daar moet ik nog goed over worden ingelicht door een proffesional. Plattegrond van de woning heb ik. Tussenwoning bestaande uit 3 etages. Aantal m2 weet ik niet precies.