Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning buitenshuis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning buitenshuis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning buitenshuis schilderen

Woning buitenshuis schilderen

Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor het impregneren en schilderen van de gevel. De woning is 11 meter lang en ongeveer 8 a 9 meter breed.

Het schilderen van deuren en kozijnen ...

Het schilderen van deuren en kozijnen buitenshuis. Graag offerte voor alleen bovenverdieping en offerte voor complete woning inclusief garagedeur. Al het schilderwerk zou van wit naar donkergrijs geschilderd moeten worden. Het gaat om 6 kozijnen boven van ca. 1.00m x 1.50m (waarvan 5 uitzetramen) en beneden 1 groot voorraam + voordeur, achter 1 schuifpui, achterdeur en 3 ramen van ca. 1.00m x 1.20m (1 draaikiep) en 2 ramen van ca. 1.20m x 1.20m

Al het houtwerk buitenshuis moet ...

Al het houtwerk buitenshuis moet geschuurd worden en opnieuw in de verf gezet worden. Het gaat om zowel boven als beneden kozijnen. Tevens rondom de schuur diverse "planken" en een voordeur. Het gaat in totaal om 1 voordeur, 1 groot voorraam, klein zijraam, 2 openslaande tuindeuren en een achterdeur, 2 schuurdeuren (met groot raam), kozijnen van dakkapellen (2x 4,80m), 2 openslaande zijramen, 1 kleine schuurraampje en een aantal planken aan de schuur en woning.