Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning afwerken met latex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning afwerken met latex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning afwerken met latex

Stucwerk afwerken met latexspuitwerk

Onze nieuwe woning ligt in Roosendaal. Wij ontvangen de sleutel eind maart a.s. De wanden bedragen ongeveer 250 vierkante meter en de huidige ondergrond is oud stucwerk en de gewenste afwerking is latex spuitwerk.

Nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Muiden en zijn op zoek naar een schildersbedrijf, dat de woning na casco oplevering kan afwerken. Wij overwegen de muren eerst af te laten werken met glasvliesbehang en daarna te laten beschilderen. De oppervlakte van de woning is ongeveer 140 m². Gaat dus om het behangen en schilderen van de muren en schilderen van de trappen. De verwachte oplevering van de woning is 4e kwartaal 2018.

Woning afwerken met latex

Per 15 februari zijn we de eigenaars van deze woning. We willen graag een offerte voor het laten spuiten van de wanden en het plafond. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Pplafond Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning met latex afwerken

Wij hebben een nieuwbouw woning en willen kijken of de plafonds laten spuiten een optie is om te laten uitvoeren Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning behangen met glasvezelbehang en sauzen

Het betreft een nieuwbouwwoning in Barneveld. De muren worden behangklaar opgeleverd. We zullen alert zijn op oneffenheden bij oplevering. Het betreft 264 m2 muuroppervlak. Graag een offerte voor glasvezelbehang glad en afwerken met 2x maal spierwit sauzen. Hiervoor hebben wij een budget, waarbij we uitgaan van maximaal negentien euro per vierkante meter, alles inclusief. De woning wordt waarschijnlijk in de 1e week van februari 2018 opgeleverd.

Muren in de nieuwbouwwoning afwerken

Ik krijg in maart 2018 een nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden worden behangklaar gemaakt. Dan wil ik dat ze glad en met latex of verf afgewerkt worden. Ik denk dat het ongeveer 200 vierkante meter is. Dat zijn alleen de binnen muren die gedaan moeten worden. De woning bestaat uit 3 slaapkamers: 2 boven en 1 beneden, plus de huiskamer. Ik ga ervan uit dat het deze afmetingen zijn. Wat is het beste om de muren te laten doen. Met vriendelijke groet.

Sausen of latex spuiten in een grote nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd in het project Houthaven-Pier 2 in Amsterdam. Indicatief is de oplevering gepland rond half december. De woning wordt met glad gestucte wanden opgeleverd. Wij willen er eerst vloeren in leggen en daarna 600 tot 700 m² wanden en plafonds laten afwerken met latex. We willen daarvoor een offerte ontvangen voor traditioneel sausen en ook voor latex spuitwerk.

Latex spuitwerk op plafonds

Ik heb een eengezinswoning uit bouwjaar 1995 gekocht en ben die nu aan het afwerken. Ik wil daar graag op heel korte termijn 145 m² plafonds laten afspuiten met latex. Er zit nu spackspuitwerk op. Op woensdag 16 augustus wordt er laminaat geplaatst. Het zou fijn zijn als het daarvoor kan, anders moet het laminaat ook worden afgedekt. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Prijswinnaar Klusblunders: schilderwerk in de woning

De klus die ik wil laten uitvoeren is het afwerken en schilderen (hoogglans RA9010) van mijn gerestaureerde trap (foto 1) die deels in de grondverf staat (de nieuwe treden en leuning), deels is kaalgeschuurd. Er zal wat gekit moeten worden en een van de stootborden moet vervangen, omdat die verrot is. (dus producten zijn trapgrondverf en hoogglanslak in RAL 9010 en wat kit voor het kitwerk - kit kan ik zelf wel kopen in overleg). Als dat binnen de tijd lukt zou ik ook graag mijn wc-deur plus omlijsting laten schilderen (foto 2). Daar moeten nog afwerkingslatjes omheen worden geplaatst. (dus weer verf (in een zeer specifieke kleur die ik zelf in overleg dan zal halen) en ook afwerklatjes).

Plafond afwerken met latex

Betreft 50m2 plafond latex spuiten (wit) inclusief wanden afplakken en vloer voorzien van stucloper. Huidige ondergrond van plafond is spack, woning is ouder als 2 jaar.

Partners

Partners van Casius