Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Witten van gang trappenhuis en huiskamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: witten van gang trappenhuis en huiskamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: witten van gang trappenhuis en huiskamer

Witten van gang, trappenhuis, en huiskamer

De gang, trappenhuis en huiskamer witten. De muren en plafonds. Dit samen is 164 vierkante meter. Op de muur is spachtelputz aangebracht. Dit willen we behouden.

Kleine gang wit schilderen

Ik zoek iemand die mijn gang (8 m2) wil witten. Ook 7 deuren aan beide kanten schuren en witten.

Huis binnen helemaal schilderen/spuiten/witten

Het betreft divers binnen schilderwerk in een klein jaren '30 huis met een woonoppervlak van 90 m2. Begane grond. Kamer 1 deur, 2 raam kozijnen, plinten. Keuken: 1 deur, 1 kozijn Gang 2 deuren, Trap naar 1e etage 13 treden 1e verdieping: vloer overloop, 1x slaapkamervloer Trap naar 2e etage, 13 treden Alle wanden en plafonds wit op de begane grond en 1e verdieping. Graag maken wij een afspraak om het werk op te laten nemen.

Witten van plafond

Plafond in woonkamer met open keuken, gang en toilet witten. Totale oppervlakte 72 m2.

Kamer van binnen witten

Witten van een kamer van zo'n 5m x 6m incl. Plafond. Spuitwerk indien het ook mogelijk is hier weer overheen te schilderen. De muren zijn nu met een donkere kleur beschilderd. Naast deze kamer ook het schilderen van de gang en trappengat. Ook hier spuitwerk mogelijk. Bijgevoegd foto's.

Schilderwerk aan muren, plafond, kozijnen en buitendeuren

Ik heb wat schilderwerk dat ik graag wil laten uitvoeren: A) Plafond witten beneden etage (woonkamer en keuken); B) Muren witten (keuken en gang); C) Stucwerk herstellen plafond (kleine plekjes); D) Voorgevel kozijnen en 2 buitendeuren schilderen.

Schilderen en witten van muren en plafonds

Graag zou ik de wanden en de plafonds willen wit sauzen. De woonoppervlakte van de woonkamer, keuken en de gang is ongeveer 36 m2.

Wanden en plafond schilderen

Plafonds en muren witten; Woonkamer Oppervlakte 9 x 4 m Keuken oppervlakte 3,5 x 2,5 m Gang 4 x 1 m Overloop 4 x 1 m Badkamer 2 x 1 m. Voor de badkamer is er speciale verf aanwezig i.v.m. vrij veel schimmel op de muur.

Flat met 3-tal kamers witten

Omdat mijn flat wordt verkocht, zoek ik een schilder die de muren en plafonds voor een redelijke prijs kan opfrissen. Er is gerookt in de woning dus er is wat nicotine aanslag aanwezig, daarom moet alles even opnieuw geschilder worden. De woonkamer is ongeveer 25 m2, de gang is 4.5 x 2 meter, de keuken is 2.5 x 4 meter groot en de achterkamers zijn 5.5 x 4.5 en 4 x 3.5 meter groot. Er is hulp nodig met het verplaatsen van de meubelen omdat ik zelf een versleten rug heb en het daardoor niet meer zelf kan doen. Ik zoek een goedkope oplossing.

Wanden witten op een etage

Ik wil 1 etage de wanden laten witten. De Ruimte is 7. 48 bij 8. 54. Met Centraal in de ruimte een gang.