Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wangen van trappen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wangen van trappen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wangen van trappen schilderen

Wangen van trappen schilderen

Ik wil graag de trapwangen van 2 trappen laten schilderen. De treden en stootborden worden binnenkort met hout bekleed, dus deze zijn niet nodig.

Trappen schilderen

Wij willen in onze woning graag 1 dichte en 1 open trap laten schilderen, inclusief de wangen. Op dit moment zit er nog steeds de schilderlaag op vanaf de bouw van de woning. Hier en daar zijn wat beschadigingen ontstaan, die geplamuurd moeten worden. Beide trappen hebben 2 x een draai en elk hebben ze 15 treden. We ontvangen graag een offerte.

Trapbomen schuren, gronden en schilderen

Trapbomen schuren, gronden en schilderen - 2 dichte trappen met elk 14 treden en kwartslag, de bomen/wangen van de trap. - de treden zijn nu bekleed en worden na het schilderwerk opnieuw bekleed - latjes van de boom verwijderen. - betreft voornamelijk: schuren, plamuren, gronden en aflakken van de bomen - incl. 1 trapleuning In hoogglans zuiverwit RAL9010. Verf door schilder te verzorgen, geen voorkeur voor een bepaald merk.

In de woning zijn drie nieuwe trappen ...

In de woning zijn drie nieuwe trappen geplaatst van resp. 13, 7 en 3 treden. Deze trappen bestaan uit Wenge treden en in de grondverf gezette wangen en stootborden. De wangen en stootborden dienen geverfd te worden (waarschijnlijk om dekkend te krijgen 2 keer).

Betreft sauswerk van nieuw stucwerk ...

Betreft sauswerk van nieuw stucwerk (plafond en muren) in twee naast elkaar gelege eengezinswoningen. Daarnaast schilderwerk van deuren en kozijnen (per woning 7 stuks) en wangen van trappen (per woning 2 stuks a 13 treden).

In het huis worden twee trappen ...

In het huis worden twee trappen gerenoveerd. Schilderwerk betreft schilderen trapleuningen, spijlen, wangen (bij één trap). Het loopdeel wordt vervangen en hoeft NIET geschilderd te worden.