Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wangen van trappen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wangen van trappen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wangen van trappen schilderen

Trappen schuren en schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning waar we sinds 1 week de sleutel van hebben. De trap van de begane grond naar de eerste etage is een gesloten trap met daaronder een trapkast. De trap naar de tweede etage is een open trap. Beide trappen zijn door de bouwer geplaatst en zitten in de grondverf maar zijn door het klussen deels beschadigd. Wij willen beide trappen geschuurd, geschilderd en de treden bekleed met PVC hebben. Geschuurd en geschilderd dienen ook de wangen en alle overige houten delen van de trap te worden. Daar waar PVC overheen komt moet alleen dat gedaan worden wat nodig is. Er hoeft bijvoorbeeld vanuit ons geen anti-slip verf onder de PVC. Er moet netjes gewerkt worden waardoor zo min mogelijk stof ontstaat. Er dient rekening te worden gehouden dat de woning als jullie komen verder al helemaal afgewerkt en klaar is. Gemorste verf of andere goederen dienen te worden verwijderd. De leuning hoeft niet meegenomen te worden in de offerte, deze doen we zelf. Als je geen PVC-bekleding op de trap kan leveren, dan mag je ook een offerte maken zonder bekleding. Uitvoering graag in februari 2019. Als het prijstechnisch beter is dit eerder te doen dan kan dit vermeld worden in de offerte. Graag (een verwijzing naar) referenties meenemen in de offerte. Offerte graag per mail uitbrengen en NIET per telefoon ivm werk. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Wangen van trappen schilderen

Ik wil graag de trapwangen van 2 trappen laten schilderen. De treden en stootborden worden binnenkort met hout bekleed, dus deze zijn niet nodig.

Trappen schilderen

Wij willen in onze woning graag 1 dichte en 1 open trap laten schilderen, inclusief de wangen. Op dit moment zit er nog steeds de schilderlaag op vanaf de bouw van de woning. Hier en daar zijn wat beschadigingen ontstaan, die geplamuurd moeten worden. Beide trappen hebben 2 x een draai en elk hebben ze 15 treden. We ontvangen graag een offerte.

Trapbomen schuren, gronden en schilderen

Trapbomen schuren, gronden en schilderen - 2 dichte trappen met elk 14 treden en kwartslag, de bomen/wangen van de trap. - de treden zijn nu bekleed en worden na het schilderwerk opnieuw bekleed - latjes van de boom verwijderen. - betreft voornamelijk: schuren, plamuren, gronden en aflakken van de bomen - incl. 1 trapleuning In hoogglans zuiverwit RAL9010. Verf door schilder te verzorgen, geen voorkeur voor een bepaald merk.

In de woning zijn drie nieuwe trappen ...

In de woning zijn drie nieuwe trappen geplaatst van resp. 13, 7 en 3 treden. Deze trappen bestaan uit Wenge treden en in de grondverf gezette wangen en stootborden. De wangen en stootborden dienen geverfd te worden (waarschijnlijk om dekkend te krijgen 2 keer).

Betreft sauswerk van nieuw stucwerk ...

Betreft sauswerk van nieuw stucwerk (plafond en muren) in twee naast elkaar gelege eengezinswoningen. Daarnaast schilderwerk van deuren en kozijnen (per woning 7 stuks) en wangen van trappen (per woning 2 stuks a 13 treden).

In het huis worden twee trappen ...

In het huis worden twee trappen gerenoveerd. Schilderwerk betreft schilderen trapleuningen, spijlen, wangen (bij één trap). Het loopdeel wordt vervangen en hoeft NIET geschilderd te worden.