Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wangen van de trap schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wangen van de trap schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wangen van de trap schilderen

Trap schilderen

De achterzijde van de dichte trap en de wangen dienen te worden geschilderd. De treden en de stootborden worden gerenoveerd door derden en hoeven niet te worden aangepakt. De donkere hardhouten eiken trap dient te worden geschuurd en daarna in een lichte teint geschilderd. De trap heeft 1 draai en 14 treden.

Traphekjes en wangen schilderen

Voordat onze trap gaat worden gerenoveerd moeten de wangen en bijbehorend houtwerk worden geschilderd. Alles is reeds geschuurd, echter hebben we geen tijd ook het schilderen te doen. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die op korte termijn ons trapwerk (exclusief de treden en schopbord) kan schilderen. Het gaat om met name de wangen van een open en dichte trap, naast wat houtwerk (hekjes).

Divers schilderwerk

Ik zoek een partij die meerdere schilderklussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om 2x open trap (wangen) schilderen. Van bruin (gelakt) naar wit RAL 9010. Het kozijn van het trapgat (breedte 70 cm, hoogte 500 cm) RAL 9010 aflakken (is reeds wit). De kledingkast (breedte 250 cm, hoogte 250 cm) van bruin fineer naar zwart en het schuifpui kozijn (breedte 350 cm, hoogte 250 cm). RAL 9010 aflakken (is reeds wit).

Eiken trap verven

We hebben een eikentrap die we lichter van kleur willen maken. De huidige transparante lak moet er dus af. Alleen de treden en de stootborden moeten gedaan worden, de zij wangen of leuningen dus niet. We zitten in een verbouwing waar nu veel stof rondvliegt. Hiervoor zijn al de benodigde maatregels getroffen, dus er hoeft niets beschermd te worden tegen stof. De treden zijn 85 cm breed en 24 cm breed. De stootborden zijn 85 breed en 16 hoog. Het gaat in totaal om 13 treden.

Trap schilderen

Open trap met 15 treden laten schilderen+dichte trap laten schilderen+Hek schilderen, wangen schilderen. Verf moet krasvrij en met antislip zijn.

Wangen van de trap schilderen

Begin februari zal mijn trap (2 verdiepingen) een grondige renovatie krijgen. Vooraf wil ik graag de delen die niet gerenoveerd worden (wangen, leuning, schotten et cetera) opnieuw laten lakken. De afmetingen zal ik via de mail sturen als dat nodig is.

Trap opnieuw laten verven

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verven van de dichte trap naar de 1ste verdieping. De trap heeft 12 treden. Op de treden is de huidige vloerbedekking al verwijderd, op de wangen nog niet.

Trappen schilderen

Wij willen in onze woning graag 1 dichte en 1 open trap laten schilderen, inclusief de wangen. Op dit moment zit er nog steeds de schilderlaag op vanaf de bouw van de woning. Hier en daar zijn wat beschadigingen ontstaan, die geplamuurd moeten worden. Beide trappen hebben 2 x een draai en elk hebben ze 15 treden. We ontvangen graag een offerte.

Wangen van de trap schilderen en kitten

Wij willen bij onze open zoldertrap de beide zijkanten opnieuw laten schilderen. De treden van de trap, zowel het loopvlak als de onderzijde, hoeven NIET geschilderd te worden; deze worden op korte termijn rondom gestoffeerd. Eerder hebben wij deze delen van de trap zelf donkergrijs geschilderd maar we willen ze nu graag wit hebben. Deze nieuwe witte kleur dient goed dekkend te zijn; hoe dat resultaat het beste bereikt kan worden, laten we graag over aan de vakman. Aan de muurkant willen we ook (over de hele lengte van de trap) de naad tussen de zijkant van de trap en de muur, zowel aan de boven- als aan de onderkant door de vakman opnieuw laten kitten. Het betreft namelijk een vurenhouten trap, waarbij door krimp/werken van het hout smalle kiertjes ontstaan zijn tussen de trap en de muur. Eerst bezichtigen is wat ons betreft niet essentieel maar we kunnen ons voorstellen dat dit voor de vakman prettig zal zijn. Uw biedingen/offertes zien wij met belangstelling tegemoet! Fotomateriaal beschikbaar.

Raamkozijnen en trap verven

Ik wil de raamkozijnen en de trapleuning wit laten verven. Het betreft 8 raamkozijnen. 2 ramen in de woonkamer, 1 raam en deur in de keuken, 3 slaapkamers, 1 raam in de gang en 1 raam bij binnenkomst/ hal. Daarnaast wil ik ook de trapspijlen en de leuning laten verven. En aan de binnenzijde van de trap de zijkanten, de wangen. Alles is van hout.