Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wangen van de trap schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wangen van de trap schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wangen van de trap schilderen

Eiken trap verven

We hebben een eikentrap die we lichter van kleur willen maken. De huidige transparante lak moet er dus af. Alleen de treden en de stootborden moeten gedaan worden, de zij wangen of leuningen dus niet. We zitten in een verbouwing waar nu veel stof rondvliegt. Hiervoor zijn al de benodigde maatregels getroffen, dus er hoeft niets beschermd te worden tegen stof. De treden zijn 85 cm breed en 24 cm breed. De stootborden zijn 85 breed en 16 hoog. Het gaat in totaal om 13 treden.

Trap schilderen

Open trap met 15 treden laten schilderen+dichte trap laten schilderen+Hek schilderen, wangen schilderen. Verf moet krasvrij en met antislip zijn.

Wangen van de trap schilderen

Begin februari zal mijn trap (2 verdiepingen) een grondige renovatie krijgen. Vooraf wil ik graag de delen die niet gerenoveerd worden (wangen, leuning, schotten et cetera) opnieuw laten lakken. De afmetingen zal ik via de mail sturen als dat nodig is.

Trap opnieuw laten verven

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verven van de dichte trap naar de 1ste verdieping. De trap heeft 12 treden. Op de treden is de huidige vloerbedekking al verwijderd, op de wangen nog niet.

Trappen schilderen

Wij willen in onze woning graag 1 dichte en 1 open trap laten schilderen, inclusief de wangen. Op dit moment zit er nog steeds de schilderlaag op vanaf de bouw van de woning. Hier en daar zijn wat beschadigingen ontstaan, die geplamuurd moeten worden. Beide trappen hebben 2 x een draai en elk hebben ze 15 treden. We ontvangen graag een offerte.

Wangen van de trap schilderen en kitten

Wij willen bij onze open zoldertrap de beide zijkanten opnieuw laten schilderen. De treden van de trap, zowel het loopvlak als de onderzijde, hoeven NIET geschilderd te worden; deze worden op korte termijn rondom gestoffeerd. Eerder hebben wij deze delen van de trap zelf donkergrijs geschilderd maar we willen ze nu graag wit hebben. Deze nieuwe witte kleur dient goed dekkend te zijn; hoe dat resultaat het beste bereikt kan worden, laten we graag over aan de vakman. Aan de muurkant willen we ook (over de hele lengte van de trap) de naad tussen de zijkant van de trap en de muur, zowel aan de boven- als aan de onderkant door de vakman opnieuw laten kitten. Het betreft namelijk een vurenhouten trap, waarbij door krimp/werken van het hout smalle kiertjes ontstaan zijn tussen de trap en de muur. Eerst bezichtigen is wat ons betreft niet essentieel maar we kunnen ons voorstellen dat dit voor de vakman prettig zal zijn. Uw biedingen/offertes zien wij met belangstelling tegemoet! Fotomateriaal beschikbaar.

Raamkozijnen en trap verven

Ik wil de raamkozijnen en de trapleuning wit laten verven. Het betreft 8 raamkozijnen. 2 ramen in de woonkamer, 1 raam en deur in de keuken, 3 slaapkamers, 1 raam in de gang en 1 raam bij binnenkomst/ hal. Daarnaast wil ik ook de trapspijlen en de leuning laten verven. En aan de binnenzijde van de trap de zijkanten, de wangen. Alles is van hout.

Trapbomen schuren, gronden en schilderen

Trapbomen schuren, gronden en schilderen - 2 dichte trappen met elk 14 treden en kwartslag, de bomen/wangen van de trap. - de treden zijn nu bekleed en worden na het schilderwerk opnieuw bekleed - latjes van de boom verwijderen. - betreft voornamelijk: schuren, plamuren, gronden en aflakken van de bomen - incl. 1 trapleuning In hoogglans zuiverwit RAL9010. Verf door schilder te verzorgen, geen voorkeur voor een bepaald merk.

Schilder- en stucwerk

Ik wil een offerte ontvangen voor het schilderen en stucen van mijn hal en de wangen van de trap naar de eerste verdieping. De totale oppervlakte ligt tussen de 5 en 10 m2.

In het huis worden twee trappen ...

In het huis worden twee trappen gerenoveerd. Schilderwerk betreft schilderen trapleuningen, spijlen, wangen (bij één trap). Het loopdeel wordt vervangen en hoeft NIET geschilderd te worden.