Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandje behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandje behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandje behangen

Wandje behangen

Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies. Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren. Wat is de omvang van het project? (oppervlakte, ondergrond, locatie,... ) Een muur in de keuken van 3 bij 2 meter. Heeft u dit behang: Behang Eye Voca 47213 Verweerd Steen Brons Geel tinten

Behangwerk in de woning

ij willen 3 kamers behangen plus een hal met een wandje in de keuken. De wanden van de kamers zijn resp. 13 meter en 16 meter. De hal bestaat uit 3 delen, 3,5 meter / 2 meter en 1,5 meter. De wand in de woonkamer is 2 meter. Alles is 240cm hoog. Uiteraard zijn de maten plus/minus.

Wandje behangen

1x wandje van 12,5 m2 behangen met rood - wit gestreept behang. Bij voorkeur na 26 november op een woensdag, vrijdag of zaterdag.

Slaapkamer met vliesbehang behangen

Behangen van slaapkamer van ongeveer 5 x 3.60 en 2.60 meter hoog. Vliesbehang zonder patroon en de lijm aanwezig. Het gaat om ongeveer 35 m2. We willen ook graag een klein wandje met patroon laten behangen (ongeveer 8 m2).

Wandje behangen en verlichtingspunt verplaatsen

Klein wandje behangen met vliesbehang (1.07 hoog bij 1.57 breed en 0.68 breed bij 2.36 hoog. Het is in totaal 1 wand (zie toegevoegde foto). Boven de eettafel wil ik graag de lamp iets verplaatsen (zie toegevoegde foto). Materialen voor het behangen heb ik in huis.

Behangen van de berging

Graag zou ik mijn berging in de hal willen laten behangen met geschilderd glasvezelbehang. Het gaat om 4 wandjes van ongeveer 2.50 meter hoog, ongeveer 2.50 meter breed en 1 wandje is ongeveer 1.30 meter breed in verband met de deur.

Wand behangen

Het betreft het behangen van een wandje in de woonkamer. Het behang moet boven de lambrisering geplakt worden (1,5m per strook). In totaal is het ongeveer 9 vierkante meter. Het zijn 3 rollen behang en de wanden zijn behangklaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wand behangen

Graag zou ik 1 wandje willen laten behangen. Het is ongeveer 6 banen breed dus 3.30 meter. Er zit nu glasvezelbehang op de muur dat is beschadigd door lekkage. Dit wordt zelf verwijderd. Dank u wel voor uw antwoord.

Wand laten behangen

Ik wil graag een wandje laten behangen, plusminus 10 m2. Er zit nu ook al behang op de wand. De muur is vrij van obstakels.

Vochtplekken op het plafond door lekkage herstellen

Ik wil een aantal vochtplekken door lekkage laten herstellen en witten, ongeveer 6 a 8 m2. En een wandje onder de schuine kap laten behangen ook vanwege lekkage en is ook ongeveer 6 a 8 m2. Er zijn foto's beschikbaar.