Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanden en kozijnen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wanden en kozijnen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wanden en kozijnen schilderen

Plafond, muren en kozijnen van slaapkamer schilderen

Graag laat ik het plafond, 11 m2, de wanden van 24 m2 en het kozijn van 2.5 m2 in de slaapkamer schilderen.

Wanden en kozijnen schilderen

Schilderen van wanden en kozijnen, binnenwerk voor een werkplek van 80 m2.

Appartement schilderen voor de verkoop

Ik ben eigenaar van een appartement van 70 m², gelegen op de 3e en 4e verdieping in een portiekflat. Ik ga de woning verkopen en wil de binnenkant eerst nog netjes laten schilderen in RAL 9010. Het gaat mij voornamelijk om de wanden en plafonds, maar mogelijk adviseert u mij om ook de kozijnen, deuren en ramen te schilderen. Dat moet nog even worden beoordeeld, ik sta open voor uw advies daarin. Er staat wat meubilair dat tijdens de klus afgedekt moet worden. Verder wil ik het interne trappenhuis laten schilderen. Dat valt onder de verantwoording van de VvE, maar ik vraag daar nu ook gelijk maar een offerte voor aan. Mijn makelaar bezit de sleutels. Ik zal het contact met hem tot stand brengen als u mij even belt. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Hout lakwerk en sauswerk

2 binnendeuren en kozijnen gronden en aflakken 5 binnendeuren en kozijnen aflakken 21 m2 binnenkant buitenkozijnen gronden aflakken ca 125 m2 voorstrijken en sausen plafond en wanden

Huis binnen helemaal schilderen/spuiten/witten

Het betreft divers binnen schilderwerk in een klein jaren '30 huis met een woonoppervlak van 90 m2. Begane grond. Kamer 1 deur, 2 raam kozijnen, plinten. Keuken: 1 deur, 1 kozijn Gang 2 deuren, Trap naar 1e etage 13 treden 1e verdieping: vloer overloop, 1x slaapkamervloer Trap naar 2e etage, 13 treden Alle wanden en plafonds wit op de begane grond en 1e verdieping. Graag maken wij een afspraak om het werk op te laten nemen.

Slaapkamer schilderen en/of stuken

1 Slaapkamer schilderen: -1 gevelkozijn en 2 kleine ramen -1 radiatorombouw 4,50 m2 -1 koof 1,50 meter -1 deur en kozijn 1 zijdig - wanden en plafond 35 m2 Verf voor muren/plafond hebben wij zelf merk Satin Veloute. Voor kozijnen en deur in principe ook maar dan van een ander goed merk. Graag tevens offerte voor muren en plafond totaal 35 m2 stucwerk.

Nieuwe woning schilderen

Wij hebben een woning gekocht. Deze woning willen wij van binnen graag volledig laten schilderen. De wanden, plafonds en kozijnen. Is best een grote klus! De woning wordt leeg opgeleverd 1 december, dus werkzaamheden moet dan starten. Gaat dit lukken? Als dit kan, lijkt het mij handig dat u het eerste bekijkt en dan offerte maakt. Dit kan in overleg met de huidige bewoners. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouwhuis schilderen van binnen en buiten

Op dit moment wordt ons huis gebouwd. Ik verwacht dat de oplevering in januari 2018 is. Het gaat om het binnen schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren gevelkozijnen, aftimmering, kozijnen met koplat, paneeldeuren, sauswerk plafonds, wanden begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping, vloerplinten, 2 trappen met leuningen en balustrades. Ook buiten schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren, gootlijsten, luifel voordeur, sauswerk stuc delen, overstek en dakkapellen. De luiken conform tekening worden afgelakt aangeleverd en opgehangen (hoeven niet geschilderd te worden). Het binnen schilderwerk moet na oplevering z.s.m. uitgevoerd worden. Buitenschilderwerk in overleg i.v.m. het weer, planning. De werkplek is goed bereikbaar en in de buurt van het opgegeven adres (1 km). Het exacte adres kan vanaf 25-09-2017 worden opgevraagd bij de klant.

Binnenschilderwerk op wanden, plafonds en kozijnen

Ik wil graag mijn woning laten schilderen. Het gaat om 130 m2 wanden en 87 m2 plafonds en 5 deurenkozijnen binnen. De wanden en plafonds zijn in goede staat en alle kamers, woonkamer, slaapkamers, geen trap, zijn leeg. De ruimtes dienen te worden afgeplakt. De werkzaamheden dienen in de week van 26 oktober uitgevoerd te worden.

Wanden, deuren en kozijnen spuiten of schilderen

4000 meter aluminium rasterwerk van systeemplafond (platen zijn reeds verwijderd). Het spuiten van alle wanden in het kantoorgebouw van circa 2800 m2 vloeroppervlakte. Het spuiten/verven van alle kozijnen en deuren van het gebouw binnen, ook allemaal aluminium.

Partners

Partners van Casius