Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandafwerking nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandafwerking nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandafwerking nieuwbouwwoning

Wandafwerking nieuwbouwwoning

Ons nieuw te bouwen herenhuis wordt medio 2019 opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor ons de wandafwerking (behangen/schilderen) kan verzorgen. De woning omvat 153 m2 woonoppervlakte.

Wandafwerking met renovlies

Graag ontvangen wij een offerte voor de wandafwerking van onze nieuwbouwwoning. Wij willen deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang. Het gaat om ongeveer 200 m2 in totaal: • Begane grond woonkamer en gang, inclusief trappengat • 1e verdieping 3 slaapkamers + overloop, inclusief trappengat • 2e verdieping 1 open ruimte (1) Muur behangklaar opgeleverd (2) Geen schuine wanden aanwezig Oplevering 29 september 2017

Renovlies en latex aanbrengen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om het aanbrengen van renovlies en het sauzen of spuiten ervan in een nieuwbouwwoning. De wanden worden volgens de aannemer behangklaar opgeleverd. De vliering, toiletten, badkamer, trapkast, meterkast en berging hebben geen wandafwerking nodig. Ter plaatse van de keuken is geen wandafwerking onder het werkblad of achter de standbouw nodig. Begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping, exclusief de vliering, moeten gedaan worden. De wanden zijn 260 cm hoog. Afmetingen staan op de bouwtekening. In week 35 zal de keukenleverancier de koof en de ombouw van de kastenwand plaatsen. De koof en de ombouw krijgen dezelfde afwerking als de muren. Gewenste afwerking: glad pleisterwerk en latex spuitwerk, afkitten langs plafond, binnendeurkozijnen en standbouw. Ik wil een naadloze afwerking en strakke hoeken. Met uitzondering van de keuken kan werk in overleg vanaf week 25/26 aanvangen. Graag een all-in prijs op uw offerte.

Renostuc aanbrengen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en deze zal rond half mei worden opgeleverd. Wij willen daar graag de wanden op de begane grond, trapopgang en slaapkamers/overloop laten afwerken met renostuc. Het gaat in totaal om ongeveer 225 m². Een aantal van onze nieuwe buren heeft ook interesse om de wandafwerking op dezelfde manier te laten uitvoeren. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte van bedrijven die bekend zijn met dit product. In de offerte laten wij graag opnemen: - kosten van voorbereidend werk - kwaliteit en dikte van het aangeboden renostuc - kosten van sauzen in donkere en lichte kleuren - aantal keer sauzen - eventuele voorrijkosten - benodigd aantal dagen

Renovliesbehang aanbrengen in de gehele woning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting aan het eind van het voorjaar of begin van de zomer opgeleverd zal worden. Wij willen graag offertes ontvangen voor wandafwerking met renovliesbehang. Het gaat om de hele woning, behalve de toiletruimtes en badkamer. De wanden worden door de aannemer behangklaar opgeleverd. Het gaat om in totaal ongeveer 250 m², waar we eventueel enkele wanden in kleur willen.

Wandafwerking nieuwbouwwoning met renovlies

Onze nieuwbouwwoning in Rijswijk Buiten wordt in week 20/21 opgeleverd en de wandafwerking is behangklaar. Wij zouden graag voor de renovlies afwerking willen gaan er is ongeveer 200 m2 af te werken. Graag ontvang ik van u een offerte.