Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleine wand behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleine wand behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleine wand behangen

Behangen woning

Graag zou ik offerte krijgen voor het behangen met glasvezelbehang in ons appartement. Het gaat om ca.75 m2 wand. We hebben het oude behang afgestoomd en gaten gevuld en weer glad geschuurd.

Het opnieuw behangen van wand

Ik zoek een behanger die een muur van 3 meter breed en 240 hoog kan voorzien van nieuw glasvezel behang. Oude behang moet eerst verwijderd worden. De ondergrond is van beton.

Slaapkamer behangen

Het gaat om 2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand met 3 ramen (breed 5,5 mtr , 2,75 hoog)

1 kamer behangen

2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand (breed 5,5 mtr met 3 ramen, 2,75 hoog)

Wand behangen

Is het mogelijk voor u een slaapkamer wand te behangen in de komende tijd. Het betreft hier een wand van 330 cm breed (380 cm breed incl schoorsteen ) en 236 cm hoog. Te behangen met voorstelling foto van een bos ( besteld bij Bol.com ) vijf banen papierbehang. Nog nader te bepalen datum , echter uiterlijk voor week 23 ? Bedankt voor uw reactie.

behangen trapgat

Ik wil het trapgat vanaf de benedenverdieping tot en met de zolder laten behangen. Het zijn 2 trappen. Het huis heeft een hoog dak met ventilatiebuizen boven langs over de muur op zolder. De gehele betonnen wand in het trappenhuis wil ik behangen hebben. Langs de trap zijn 3 wandjes van gipsbeton/kalkzandsteen te behangen. Alles is al voorgestreken en zoveel mogelijk oneffenheden zijn weggewerkt.

Offerte spuiten binnenkant Chalet

Betreft een chalet (+/- 10 x 3,5 x 2,15 m) die enkele jaren verhuurd is geweest. Een woonkamer + een slaapkamer wanden en muren spuiten in wit. (Is binnen). Plafond is agnesplaten, de wanden zijn behangen met een soort profielbehang, dit zit op een houten wand.

Behanger gezocht voor papierbehang

Ik wil graag een muur van 3 bij 2 meter laten behangen met papier behang. De vorige "behanger" heeft het helaas verprutst, dus moet alles overnieuw. Ik beschik over al het materiaal hiervoor. Mogelijk moet de wand hier en daar iets hersteld worden. Gezien de oplevering van de woning dient deze klus vóór 20 december plaats te vinden.

Kleine wand behangen

Ik wil graag een wand van 12 m2 laten behangen met vinyl behang. De wand is opnieuw gestuct in voorstrijk en behangklaar.

Wanden behangen en schilderen

1 wand en klein halletje laten Behangen Vijf wanden laten schilderen