Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vrijstaand huis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vrijstaand huis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vrijstaand huis schilderen

Vrijstaand huis schilderen

Ik wil 5 deuren, 14 ramen (klein en groot), een groot balkon, carport, 2 dakkapellen, en 4 dakgoten schilderen.

Stenen huis wit schilderen

Vrijstaand stenen Huis, Voordeur en achterdeur, 4 kozijnen beneden, 5 kozijntjes boven

Buitenschilderwerk bij een vrijstaand huis

Alles boven de dakgoten. Windveren 30 x 30 cm van in totaal 32 strekkende meter. Op een hoogte van 3 tot 8 meter. Vier dakpunten van schroten met een totaaloppervlak van globaal 30 vierkante meter. Vrijstaand huis is van 2013, gaarne prijsopgaaf ook inclusief steiger.

Buitenmuren wit schilderen

Buitenschilderwerk: de woning is nog nooit geschilderd aan de buitenzijde. Maar in principe moet alles wat van steen is aan de buitenkant geschilderd worden. Het is een vrijstaand huis met dubbele garage.

Vrijstaand huis schilderen

Het betreft het schilderen van de achterkant en westkant van een huis met 3 dakkapellen, ingebouwde dakgoot, veranda palen en omlijsting, serre met houtomlijsting en bijkeuken omlijsting en deur.

Dakgoot, dakkapellen en deur schilderen

Ik wil graag mijn dakgoot, ongeveer 45 meter lengte, van mijn huis, vrijstaand, en de 2 dakkapellen laten schilderen, grondverf en aflakken. Daarnaast moet mijn voordeur en garagebuitendeur zowel aan de binnenkant als de buitenkant worden geschilderd. De woning is rondom goed bereikbaar maar er dient wel een steiger gebruikt te worden.

Gevel schilderen van vrijstaand woonhuis

De gevel van onze woning is toe aan een verfbeurt. Het betreft een wit huis met pleisterwerk. De woning dient rondom aangepakt te worden en de inhoud van de woning is 850 kub. De precieze afmeting van de gevel is niet bekend.

Gevel keimen, dakgoten en kozijnen schilderen

Zoekend naar een gunstige offerte voor: - compleet vrijstaand huis keimen - dakgoten zichtzijde + onderzijde schilderen - houten kozijnen buitenzijde schilderen (2636AX32)

Bestaand en oud latex vernieuwen

Wij hebben een vrijstaand huis gekocht en de 2 slaapkamers grondig gerenoveerd. Deze en de wanden en plafonds in de woonkamer moeten afgewerkt worden. Wanden: 100 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex/structuur Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gevels van huis wit schilderen

Van mijn nieuwe huis de gevels wit schilderen. Het is een vrijstaand huis met aanbouw. Er zit ook veel hout aan de gevel. Ik vind het zelf lastig de m2 te bepalen. Kunt u op basis van de foto's de m2 berekenen of anders een keer bij het huis kijken? We gaan per maart of april 2017 verhuizen. Tot die tijd wonen de huidige bewoners er nog.

Partners

Partners van Casius