Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig buitenschilderwerk woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig buitenschilderwerk woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig buitenschilderwerk woning

Schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage

Buitenschilderwerk, woonhuis en garage 2008, laatste keer geschilderd 2011: ramen vast 5 stuks ramen opengaand 9 stuks Hoge ramen vast 8 stuks Deuren draai-kiep 6 stuks Terrasdeuren 12 stuks Voordeuren 3 stuks Garagedeuren 2 stuks Rond zolderraam 2 stuks Dakplinten 70 mtr Dak goten 35 mtr Verandaplafond 15 m2 Nokhoogte: 12 mtr Graag all-in offerte, inclusief bijkomende kosten etc.

Volledig buitenschilderwerk woning

Ik zoek een schilder die het volgende kan schilderen: -voorgevel 3 kleine kozijnen 2 middelgrote kozijnen 1 groot kozijn incl 2 openslaande kozijnen 1 dakgoot zijkanten van dakkapel - achtergevel openslaande deuren 2 deuren 4 kleine kozijnen 2 openslaande kozijnen

Buitenschilderwerk bij een volledig houten woning

Wij hebben een volledig houten huis dat in 2012 gebouwd is (zie foto's). Ook het dak en de gevels zijn van lariks hout geschilderd met Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg (optimal). De planken zijn op zijn Noors aangebracht, met reliëf (de planken overlappen elkaar, zie foto's). Het schilderwerk betreft het dak (totaal 70 m2) en de verticale delen van de overstekken (totaal 30 m2), beide in de kleur rood. Het dak heeft twee verschillende hoogtes, er zit een verspringing in (nokhoogte zijn 8,75 en 10,50 meter). Het noordelijke dak is een stuk steiler dan het zuidelijke dak.

Buitenschilderwerk opknappen

Volledig buitenschilder werk. Kozijnen, dakkapel, deuren. Drie verdiepingen.

Buitenschilderwerk volledige woning

Ik wil een woning volledig laten schilderen. Het gaat om het schilderen van de deuren en kozijnen en al het andere houtwerk.

Buitenschilderwerk aan voor-, zij- en achterkant

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. De voor- en achterpui bestaat volledig uit hout en glas. De woning is ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. De zijgevel is ongeveer 8 meter hoog waar de daklijsten gedaan moeten worden en heeft 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een deur en een garagedeur. In de achtergevel is nog een deur aanwezig.

Binnen- en buitenschilderwerk na een verbouwing

Momenteel wordt onze woning door een aannemer verbouwd en dat zal vermoedelijk tussen begin en half oktober afgerond worden. Daarna wil ik er binnen- en buitenschilderwerk laten verzorgen. Het huis wordt aan de binnenzijde volledig sausklaar gestuukt. Het gaat om 340 m² wanden en plafonds die gesausd moeten worden. Verder moeten er 2 trappen worden gelakt. Ik wil op de benedenverdieping 2 buitendeuren, een set openslaande deuren en twee raamkozijnen met ramen zowel binnen als buiten laten schilderen en 3 binnendeuren. Op de bovenverdieping laat ik graag 8 raamkozijnen met ramen en 5 kozijnen met binnendeuren schilderen. Beneden worden alle kozijnen opnieuw geplaatst en staan al in de grondverf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning. De achterkant is 2 jaar geleden nog bijgewerkt, de voorkant is volledig geschilderd rond 8 jaar geleden en nu dringend aan de beurt. We willen voor de voor- en achterkant graag een afzonderlijke offerte ontvangen. De voorkant gaat om een daklijst, boven een kozijn met 2 x een draairaam en 1 vast raam, een erker beneden met 2 draairamen en bovenlichten en 1 vast raam. Verder is er een kozijn met voordeur. Aan de achterzijde gaat het om kozijnen met deuren in de schuur en keuken, 1 kozijn met 1 vast en 1 kantelraam in de keuken, in de woonkamer een raam met bovenlicht, boeiboorden, een bovenraam en 1 vast raam en 1 draairaam, een badkamerraam,1 kantelraam en 1 vastraam, 1 dakkapel met kozijnen en 2 draairamen en 2 vaste ramen. Er is een raampje bij de schuurdeur waar eventueel een glasplaat ingezet moet worden en dat geschilderd moet worden.

Volledig buitenschilderwerk aan de woning

Het betreft het volledig buitenschilderwerk van de raam- en deurkozijnen, buitendeuren, dakrand, garagedeur, dakrand garage, kozijnen in dakkapel. Hier en daar zit er een zwakke plek in het hout.

Buitenschilderwerk bij de volledig woning

Schilderwerk: het gaat om 3 deuren, 17 kozijnen, 3 verdiepingen en 1 dakkapel. Het betreft alleen kozijnen en deuren. Geen overige houtwerk.