Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtplekken op plafonds en muur herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtplekken op plafonds en muur herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtplekken op plafonds en muur herstellen

Plafond met latex spuiten

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht, maar door wateroverlast zijn er vochtplekken ontstaan op de plafonds. Deze merken dus met latex overgespoten worden

Muren en plafonds wit schilderen

Schilderen van 2 plafonds en 4 muren (allemaal wit). Gaat om vochtplekken die hersteld moeten worden.

Vochtplekken op plafonds en muur herstellen

Vochtplek op twee plafonds en een vochtplek op de muur herstellen

Plafonds herstellen na lekkage

Door een lekkage bij de bovenburen zitten er vochtplekken in het plafond van 2 kamers in mijn woning. De kamers zijn 10 en 15 m². De plafonds zijn voorzien van Spackspuitwerk met witte latex. Het plafond is bij de vochtplekken gaan bladderen en heeft 4 plekken met bruine verkleuringen. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Plafond met vochtplekken repareren

Ik wil graag wat vochtvlekken laten repareren in mijn huis. Op het plafond in de woonkamer en in het toilet. In het plafond van het toilet zit er ook een barst in. Beide plafonds zijn gestuct. Het betreft een bovenwoning en tijdens de stortbuien van afgelopen maandag zijn deze lekkages geweest.

Schilderen van plafonds in badkamer en keuken

Waterschade aan plafond badkamer (totale plafond ongeveer 6m2) en plafond keuken (totale plafond ongeveer 16m2). Gele vochtplekken op plafond.

Witten van kamer en keuken plafond

Plafond van kamer en keuken moet gewit worden. Er is sprake van grote vochtplekken in het plafond. Afmeting beide plafonds is 30 m2.

Schilderwerk na vochtplekken

Plafonds met vochtplekken Door hevige regenval is er regen door een afvoerkanaal gelekt waardoor er grote vochtplekken op het plafond van de woonkamer en de keuken zit. Beide plafonds en een tussenmuur moeten behandeld worden en vervolgens geschilderd of getext. Het plafond in de woonkamer is ca. 25 m2, in de keuken ca 10 m2 en de tussenmuur ca 10 m2. Ik moet aan de verzekering een prijsopgave doen. Vervolgens kan de rekening rechtstreeks met de verzekering worden afgehandeld.

dak van dakkapel opnieuw bedekken, ...

dak van dakkapel opnieuw bedekken, plafond dakkapel vernieuwen, vochtplekken plafonds verwijderen, voordeur restraureren en kozijn verven, electronische deuropener herstellen

Bijkeuken, keuken, kamer, hal: ...

Bijkeuken, keuken, kamer, hal: binnenmuren en plafonds sausen met afneembare muur-plafondverf Plafond douche verven met vochtwerende verf Overloop boven: muren sausen In al deze ruimtes de plinten verven en naar schatting ook 18 deur-raamkozijnen schilderen Enkele velux/dakramen: vochtplekken behandelen Radiator douche boven opniew schilderen 3 radiators in kamer en keuken bijwerken