Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vliesbehang en sausen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vliesbehang en sausen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vliesbehang en sausen

Vliesbehang nieuwbouw (190m2)

Behangen van de wanden met renovlies Van de hele woning! Graag een offerte inclusief schuren van de wanden, renovlies behang, kitten en sausen.

Nieuwbouwhuis behangen

300 m2 behangen met vliesbehang en een keer sausen

Vliesbehang en sausen

Wij willen onze nieuwbouwwoning laten vliesbehangen en sausen. Het betreft om een oppervlakte van 250 m2 meter.

Vliesbehang en sauswerk in een nieuwbouwwoning

In week 48 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en ik ben nu de kosten voor de afwerking aan het berekenen. Het huis heeft een woonoppervlakte van 152 m² en wanden van 250 cm hoog. Ik wil op alle wanden m.u.v. de toiletruimte en badkamer vliesbehang laten aanbrengen en daar eventueel overheen laten sausen. Ik kan een digitale tekening mailen, zodat u de oppervlakte kunt berekenen. Ik ontvang daarna graag uw prijsopgave. Ik wil dit direct na de oplevering laten verzorgen.

Vliesbehang aanbrengen en sausen

In de 2e week van april wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar dan ongeveer 250 m² wanden laten voorzien van glasvliesbehang en dit daarna laten sausen. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Wanden met vliesbehang behangen en sauzen

In een nieuwbouwhuis het laten aanbrengen van glasvlies, inclusief dekkend sausen in lichte kleur (RAL 9010). Woonkamer en keuken: 72 m2 en de 1e verdieping: 109 m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Woonkamer behangen en plafond sausen

Ik wil mijn plafond laten verven en de wanden laten behangen met vliesbehang. Betreft een kamer van 8 bij 4 meter plus een trap en trapgat. Op de wanden zit nu een laag behang, de vraag is of hier overheen behangen kan worden. Het plafond moet opnieuw worden gesaust.

Wanden met vliesbehang behangen en sauzen

Nieuwbouw woning, muren glad afgewerkt, verder onbehandeld. Standaard hoogte van muren 2,60 meter. Voor de rest van de m2 zie bijgevoegde bouwtekening. Graag prijs voor het behangen en sausen van de muren + tijdsduur. De woning zal ongeveer over 11 maanden opgeleverd worden.

Behangen en sauzen van een nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning met beneden etage eerste en zolder etage. Prognose begin juni opgeleverd. We willen een offerte van vakmensen uit omgeving Den Haag, die gespecialiseerd zijn in vliesbehang en sausen (moet makkelijk afneembaar zijn) op behangklare muren nieuwbouw. Kleur is wit. Keuken moet speciaal behandeld worden met een lak zodat vuil makkelijk af te nemen is

Vliesbehang aanbrengen en binnen verven

Vliesbehang aanbrengen, sausen en binnen verven: - voorkamer en achterkamer behangen met vliesbehang en sausen. Het is rond de 57 m2 wat behangen moet worden. De huidige ondergrond is sierpleister, met een korrel erin. Kan het daar overheen? - plafond sauzen, 20 + 12 m2 - kozijn met raam en vensterbank verven - twee kleinere ramen ook kozijn, ramen en vensterbank verven - schuifdeur verven - kamerdeuren aflakken Alles aan de binnenzijde van het huis.