Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex

Wandje behangen

Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies. Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren. Wat is de omvang van het project? (oppervlakte, ondergrond, locatie,... ) Een muur in de keuken van 3 bij 2 meter. Heeft u dit behang: Behang Eye Voca 47213 Verweerd Steen Brons Geel tinten

Behangen met vliesbehang

Op een gladde muur met bouwbehang wil ik graag vliesbehang laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en dient voor begin juni gedaan te worden.

Vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex

Op 13 november wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd, gelegen op de 2e etage in een complex met een lift. We willen daar alle binnenwanden laten afwerken. We denken daarbij aan het plaatsen van renovliesbehang dat daarna met latex kan worden afgespoten. Ik bezit digitale tekeningen en een plattegrond. Ik zal het aantal m² gaan berekenen en u dat toesturen. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Woning behangen

Ik laat graag 30 m² vliesbehang met een patroontje plaatsen op een gipswand. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen en hoor graag wat de kosten zijn.

Vliesbehang op het plafond vervangen

Het vliesbehang op het plafond van het kleine kamertje laat los en dient te worden vervangen. De afmeting van de ruimte is 2 bij 3 meter. Welke vakman kan het behang leveren en plaatsen?

Fotobehang en vliesbehang aan laten brengen

Ik krijg op 10 juni de sleutel van mijn woning en heb de verhuizing op 1 juli gepland staan. In de tussenliggende weken wil ik graag in 2 kamers fotobehang laten plakken van ongeveer 300 x 250 cm voor elke kamer. Verder wil ik in een derde kamer vliesbehang laten plaatsen. Ik zal alle wanden zelf voorbereiden en de materialen aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte voor het behangwerk.

Behang en tegelwerk woning

Klus op Amsterdam IJburg. Huis uit 2009. Muren zijn niet gestuukt. Muurhoogte: 2,62 m. Huis staat op dit moment nagenoeg leeg. We willen graag wit vliesbehang gebruiken. Verwachtte te behangen oppervlakte is 122 m2. Wij voorzien zelf in behang en lijm. Het oude behang zullen wij er zelf afhalen. Gereedschap dat nodig is bij het behangen hebben wij niet. Tevens willen wij een tegelwand laten plaatsen in de keuken: op de wand tegen de wasbak willen we graag witte tegels laten plaatsen tegen het opspatten. Dit zal ongeveer 1 m2 zijn. Dat is nu ook behangen. De muur staat tussen de keuken en de hal.

Vliesbehang plaatsen in een slaapkamer

Wij willen op korte termijn één slaapkamer laten behangen met vliesbehang. Er is een wand van 4.00 x 2.50 meter en een wand van 1.80 x 2.50 meter. Het behang en de lijm zijn al gekocht. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Behangen met vliesbehang

Het gaat om het behangen van een muurtje van 12 m2. Het behang, vliesbehang met een print, hebben wij al aangeschaft. Het betreft dus alleen het plaatsen.

Behangen van vliesbehang in een woning

Graag een prijs voor het behangen van een rechte muur 5 rollen vliesbehang in een eengezinswoning op de begane grond. Behang en lijm zijn aanwezig. Gereedschap of tafel voor de behanger. Houd rekening met een half uur hulp bij het terug plaatsen van meubilering s.v.p.