Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlek in muur herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlek in muur herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlek in muur herstellen

Schilderen om lekkage schade te verwijderen

Door lekkage is de verf op twee muren in onze slaapkamer beschadigd (afmetingen 2,7m x 2,5m & 2,7m x 4 m). Bovendien moeten de plinten ook opnieuw worden geverfd (afmeting 0,1m x 6,5m). De lekkage is begonnen in de keuken. Daar moet een muur van 0,9m x 1,5m worden geschilderd en moet een klein stukje (0,15m x 0,1m) worden gestuct. We willen graag dat eerst de plekken met vlek isolerende voorstrijk worden behandeld om te voorkomen dat de vlek na enige tijd toch weer er doorheen schijnt.

Vlek in muur herstellen

Op onze muur in de woonkamer zit een gele vlek veroorzaakt door een elektrische luchtverfrisser. De muur is 2,70 meter hoog en ongeveer 4 meter lang. De muur is geverfd met wit verf op waterbasis.

Muur schilderen

Muur schilderen waar een fles soyasaus tegenaan is gelekt. Vervolgens is er met met verf op oliebasis over heen geschilderd waardoor het een nare vlek is geworden (afmeting 3 x 2 meter).

Schimmel op muur verwijderen

Door een lek in een leiding bij onze bovenburen, is vocht naar beneden getrokken in onze meterkast. Dit vocht is door de muur heengetrokken waardoor wij nu een schimmelvlek hebben in onze berging. De leiding is gemaakt maar nu zitten wij met deze grote vlek van 1,5 bij 1 meter. Wij zouden die graag weg willen hebben. Er zijn foto´s beschikbaar.

Waterschade muur en plafond verhelpen

We hebben een gele vlek op het plafond, het lijkt op vocht + ook op de muur. Dit moet verholpen worden.