Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlakke binnendeuren spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlakke binnendeuren spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlakke binnendeuren spuiten

Drie vlakke binnendeuren spuiten

Ik heb de vlakke deuren op mijn slaapverdieping zelf jaren geleden met de roller geverfd met watergedragen lak. Wil dat nu niet opnieuw zelf doen. Spuiten lijkt mij mooier. Heb ze zelf geschuurd maar stel me voor dat het spuitbedrijf dat opnieuw zelf zal willen doen. Wat kost mij het de- en monteren, vervoeren en spuiten van deze 3 deuren in een Ral-kleur?

6 binnendeuren spuiten

Ik heb in mijn woning 6 vlakke opdek binnendeuren zonder ruitjes. Ik wil deze deuren hier laten ophalen, laten spuiten in zijdeglans RAL 9010 en vervolgens weer laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Verschillende binnendeuren schilderen

Diverse deuren schilderen: 6 nieuwe stompe deuren met 4 vaks indeling, 1 vlakke deur(meterkast), 1 stompe deur met 4 ruiten. Deuren zijn reeds geschilderd.

Binnendeuren opknappen en opnieuw schilderen

Wij hebben in ons kantoor 5 vlakke binnendeuren. We willen enkele beschadigingen laten bijwerken en de deuren daarna opnieuw laten schilderen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We hebben geen haast met de klus, we kunnen die in onderling overleg inplannen.

6 binnendeuren schilderen en muren witten

Ik wil graag 6 vlakke binnendeuren zonder glas rondom laten voorzien van een nieuwe verflaag. Verder wil ik boven de trap 3 muren laten witten. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Binnendeuren spuiten

Het betreft het spuiten van 3 (of 4) vlakke binnendeuren. De deuren zijn nog nooit behandeld en niet beschadigd. Kleur: RAL 9010 (wit) zijdeglans Inclusief bovenpaneel. Er is 1 deur inclusief paneel 3 meter hoog en 2 deuren inclusief paneel 2.50 meter hoog.

Kast- en binnendeuren spuiten

Graag laat ik 12 vlakke deuren en 6 kastdeuren spuiten door de vakman.

Vlakke binnendeuren spuiten

Ik woon in een appartement uit bouwjaar 2007 waar 6 vlakke opdekdeuren in zitten die erg lelijk zijn geschilderd door de vorige bewoners. Ik wil de deuren laten schuren en daarna aan beide zijden laten spuiten in kleur RAL 9010. Ik wil graag uw offerteprijs ontvangen voor het schuurwerk en spuitwerk voor zowel hoogglans als voor zijdeglans.

Binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik heb een huurwoning en wil daar graag 10 binnendeuren met kozijnen laten schilderen. Het gaat om 7 vlakke deuren en 3 deuren met ruitjes. Ik wil ze allemaal spierwit laten schilderen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

10 vlakke binnendeuren schilderen

Ik wil in mijn woning graag 10 vlakke binnendeuren laten schilderen. Er is 1 deur met een klein ruitje. Enkele deuren zijn net zo oud als de woning, ongeveer 50 jaar, de andere deuren zijn van recentere leeftijd. We ontvangen graag uw offerte.