Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verven of spuiten van bruine dakplaten zolder nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verven of spuiten van bruine dakplaten zolder nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verven of spuiten van bruine dakplaten zolder nieuwbouwwoning

Plafond van veranda verven

Het gaat om het spuiten van het plafond van een buiten veranda van 32 m2. Deze moet in beits 9001.

Spachtelputz spuiten

Woonkamer (geheel spachtelputz) van circa 50 m2. Ik denk dat spuiten door de spachtelputz beter is dan verven, al weten jullie dat beter. Daarnaast ben ik benieuwd naar de prijs van eventueel 3 slaapkamers, 6-10 en 15 m2, ook alleen spachtelputz. Ben ook benieuwd wat het eventueel witten van het plafond op de benedenverdieping kost. 16 juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, dus vanaf ongeveer 18, 19 juli.

Plafond van woonkamer en keuken witten

Graag een vrijblijvende offerte voor het witten/spuiten/verven van 45 m2 woonkamer en keuken is 1 ruimte.

Plafonds spuiten

Oud huis maar alles vers glad gestuct. Nu graag kijken of de plafonds te spuiten zijn en wat het kost. Hoeveel moet er afgeplakt. En wat betekent het voor het later verven van de muren. Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Verven of spuiten van bruine dakplaten zolder nieuwbouwwoning

Graag een offerte voor het verven of spuiten van de bruine dakplaten (binnenzijde) van de zolder van onze nieuwbouwwoning. Het gaat om naar schatting 55 tot 60 m2. Graag inclusief het plamuren van de niet-gaatjes en verven of spuiten met dampdoorlatende verf.

Salontafel en eettafel spuiten of verven

Graag wil ik een salontafel en eettafel laten spuiten of verven

Woonkamer en deuren schilderen of spuiten

Woonkamer en deuren schilderen. Verven maar spuiten kan ook. De woonkamer is ca. 15 meter lang en 5 meter breed. Normale hoogte. Inclusief 2 deuren en kozijnen.

Dressoir laten whitewashen

Ik wil een dressoir wit of whitewash laten verven/spuiten. Het gaat enkel om de buitenkant.

Badkamertegels verven of spuiten

Wij willen graag de badkamertegels laten verven of spuiten. Badkamer is 2. 56 m lang en 2. 33 m breed. Het gaat om de muurtegels. Wij hebben een badkamer met bad waarin we douchen en toilet erin. De tegels zijn crème met terracotta en willen ze geheel wit. Graag offerte via email. M.

Muren en kozijn verven

Woning(nieuwbouw) word behangklaar opgeleverd graag zouden we alle wanden glad gestuukt willen hebben 135m2. En daarna de wanden laten spuiten met latex. Kozijn voor 2 openslaande met een groot raam ernaast. wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex