Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verven van meubels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verven van meubels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verven van meubels

Verven van meubels

Verven dressoir en eetkamertafel.

Eiken meubels schuren en lakken

Ik wil mijn blanke eiken meubels latan schuren en wit verven

Appartement schilderen

Prijs inclusief meubels verplaatsen en kitten waar nodig. 2 radiatoren verven en hier en daar wat behang herstellen. Direct beginnen of winterschilder tarieven. Betreft 55 m2 vloeroppervlak.

Wanden en plafond spuiten met latex

Onlangs zijn onze muren glad gestuukt door een stukadoor. Het plafond had al een spachtellaag. Nu willen wij graag de muren en het plafond in een wittint laten spuiten. (opm. Aan voor en achterkant van kamer bevinden zich verwarmingselementen waar omheen gespoten moet worden. ) Onze stukadoor adviseert de muren voor het verven eerst te behandelen met voorstrijkmiddel. Evt. Kunnen we dit zelf doen afhankelijk van de kosten. -Graag een matte uitstraling. (We dachten aan krijtverf, maar mogelijk is dat bij wit niet zichtbaar. Misschien geeft een andere verfsoort ook een matte uitstraling. ) -Zelf kleurnummer aanleveren of heeft u een kleurenwaaier? -Op welke termijn kan de klus gedaan worden? -Hoe lang duurt de klus? -Kunnen grote meubels afgedekt midden in de ruimte blijven staan? -Welke kwaliteit verf wordt er gebruikt? -Wat gaat het kosten en wordt er vooraf een vaste prijs afgesproken? Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Meubels schilderen

Een salontafel eettafel dressoir en vitrinekast zijn van hout. Wij willen ze in een andere houtkleur geverfd of gebeitst hebben. Wel zo dat de nerven zichtbaar blijven is dit mogelijk? Ik wil een aantal meubels in mijn woning opnieuw verven in een andere houtkleur. Ik wil het zo geverfd hebben dat de nerven zichtbaar blijven. De afmetingen zijn: - Salontafel 1,30 bij 0,5 meter - Eettafel 1,80 bij 0,7 meter - Dressoir 1,60 bij 0,5 meter - Vitrinekast 1,80 bij 0,8 meter.

Meubels laten verven

Ik wil graag een kinderbedje laten verven, de kleur is wit en hij moet wit blijven.

Eethoek en dressoir wit schilderen

Ik heb een grenen houten eethoek en dressoir, ik wil deze meubels wit laten verven op het bovenblad na. De vier poten van de eethoek, zijn niet recht toe recht aan, onder het bovenblad is een 1 lade. Het dressoir is voorzien van vijf lades en twee kastdeuren ook niet vlak.

Meubels verven

Graag zou ik willen weten of jullie ook fotolijsten whitewashen? Het gaat hier om een stuk of 8 fotolijstjes van de maat 20X30. En uiteraard wil ik ook graag weten wat de kosten hiervoor zullen zijn. Ik hoor het graag!

Salontafel en dressoir verven in whitewash

Ik zou graag de volgende zaken willen laten behandelen met white wash of krijtverf: - een ronde eettafel met drie poten, diameter 160 cm; - een side tabel met vier poten lengte 140 x 30 cm, met drie lades; - een stereo meubel van 90 x 40 x 90 cm; - een wandmeubel van 90 x 40 x 190 cm; - een dressoir van 60 x 40 x 60 cm met vier poten; - een schouw van een open haard, gemaakt van gips; - een lambrisering van 12 meter lang en 90 cm hoog; - eventueel ook 3 deuren en 2 kozijnen (als extra optie) afhankelijk van de prijs van de kasten en tafel (inclusief btw). De meubels zijn donker teakhout. Over de kleuren overleggen we graag met de vakman. Bij een goede prijs is er eventueel meer schilderwerk.

Meubels laten verven

Naturel onbehandeld teak laten verven in wit. - eettafel 220 lang bankje 220 - twee kleine vierkant tafels van 60x60 - tv dressoir laag van 120 lang