Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verschillende delen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verschillende delen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verschillende delen schilderen

Verschillende delen schilderen

Ik heb een nieuwe woning gekocht. We willen graag vier slaapkamers (inclusief plafond) verven, twee overlopen verven (eerste en tweede verdieping, inclusief plafond), een houten trap van top tot teen verven en de muren naast de trap, en de raamkozijnen aan de binnenkant in de slaapkamers. Plattegrond van eerste en tweede verdieping bijgevoegd. Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat,

Buitenschilderwerk bij een volledig houten woning

Wij hebben een volledig houten huis dat in 2012 gebouwd is (zie foto's). Ook het dak en de gevels zijn van lariks hout geschilderd met Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg (optimal). De planken zijn op zijn Noors aangebracht, met reliëf (de planken overlappen elkaar, zie foto's). Het schilderwerk betreft het dak (totaal 70 m2) en de verticale delen van de overstekken (totaal 30 m2), beide in de kleur rood. Het dak heeft twee verschillende hoogtes, er zit een verspringing in (nokhoogte zijn 8,75 en 10,50 meter). Het noordelijke dak is een stuk steiler dan het zuidelijke dak.

Verschillende wanden in de slaapkamer behangen

Kamer behangen, circa 37 m2 verdeeld over verschillende wanden. De ondergrond is deels nieuw stukwerk en de overige delen behangklaar. Het nieuwe behang is nog niet aangeschaft. Ik wil papierbehang, al dan niet met een patroon. Mogelijk kunt u het behang aanbieden?

Buiten- en binnenzijde van de woning schilderen

Alle buitenkozijnen, deuren en boeidelen dienen te worden geschilderd, op alle verdiepingen. Het zijn behoorlijk veel kozijnen vooral ook op bovenste verdieping en het is op sommige plekken echt slecht onderhouden. Binnen is alles gespachtelputzt en ook dit zouden we opnieuw willen laten sausen of spuiten. Ik weet niet wat het mooiste resultaat geeft. Er zitten op verschillende plekken wat scheurtjes, die we ook willen laten wegwerken. Verder ook alle binnenkozijnen laten schilderen. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag. De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 195 m2. Voor sommige delen van de woning dient de vakman een steiger te gebruiken, verder zijn de meeste kozijnen goed bereikbaar.

Binnen en buiten schilderen

Ik wil graag de liggende delen van de kozijnen buiten laten schilderen. Het gaat om 6 kozijnen, op verschillende verdiepingen. Binnen wil ik graag het plafond en de muren laten schilderen, het plafond is ongeveer 8.5 m2 en de muren weet ik niet. Graag wil ik ook nog een terrasdeur laten schilderen.

Schilderen van het houtwerk buiten

Ik wil het houtwerk buiten laten schilderen. Het gaat om 15 raamkozijnen, 3 deuren, dakgoten en wellicht nog wat andere delen. Vanwege de verschillende afmetingen van de ramen, is het misschien handig om even langs te komen om een offerte op te maken. Opschuren en opnieuw verven. De verf is nog niet in huis, in overleg te leveren. Het verven moet na de zomervakantie gebeuren. S.v.p. mailen en niet bellen.

Zolder opknappen

Ik wil het volgende uit laten voeren: Zolder van oud huis (7 bij 9 meter en 4 meter hoog) deels stucen en 2x witte latex op alle muren en gestucte delen. Houtwerk schuren en 2 keer lakken. Douche (3 bij 2) 2 x latex op muren, kozijn (1 bij 1) schuren en 2 keer lakken. Verschillende voegen kitten. En nog enkele kleinere dingen erbij.

het schilderen van de buitenkozijnen en ...

het schilderen van de buitenkozijnen en deuren waarbij de draaiende delen in een andere kleur geschilderd moeten worden dan de vaste delen. De woning is 2,5 jaar oud. Het gaat om 8 kozijnen (van verschillende grootte) en 3 deuren waarvan 2 met glas.

Het gaat om de hardhouten kozijnen van ...

Het gaat om de hardhouten kozijnen van een caravan. De caravan staat in de senioren-hoek van een camping in Maarn. De sta-caravan is 8.30 bij 2.90. Het gaat alleen om de 8 ramen, met in totaal 12 verschillende/bewegende delen. Een onder -en bovenlijst. Dit alles moet geschuurd en gebeitst worden.

Het gaat om het schilderwerk, uitkappen ...

Het gaat om het schilderwerk, uitkappen van rotte plekken. twee grote "doorzon"ramen beneden,een keukenraam en deur, een voordeur + zijraampje, op de benedenverdieping. Drie ramen op eerste verdieping + klein raampje en daklijst (klein). Verschillende delen zijn rot en moeten uitgekapt worden.