Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaste trap met open treden schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaste trap met open treden schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaste trap met open treden schilderen

Vaste trap met open treden schilderen

Schilderen van trap met open trede. Schuurwerk is al gedaan

Glasvlies behang aanbrengen in trapgat

Ik wil een trappengat naar zolder laten behangen met vliesbehang. Onder de trap en boven de trap. Zie foto's. Het gaat om de achterwand (we halen de witte bakken weg) en zijwanden en twee kleine rechthoeken boven de deuren. Totaal is het ongeveer 13 vierkante meter. Ik heb het behang al en een pakje Perfax behangplaksel roll-on en een kwast. Verder geen behangtafel etc. Ik wil het supernetjes hebben. Ik wil een vaste prijs vooraf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt gedaan door de klant zelf.

Behangen muren kleurspuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wij hebben de gehele woning behangen met effen vlies behang. Wij waren ons aan het oriënteren hoe je deze muren het beste kan sausen met een roller maar lezen steeds op internet dat het goedkoper en mooier is om de muren met latex te laten spuiten. Wij willen graag een offerte ontvangen wat het kleurspuiten, incusief verf, per m2 kost. Bij benadering is de woning woonkamer 64 m2 hal begane grond 14 m2 trap naar eerste etage 12 m2 hal eerste etage 14 m2 slaapkamer 1 29 m2 slaapkamer 2 32 m2 trap naar 2e etage 28 m2 , afmetingen van deze trap 0. 7 x 4. 80 + 2. 7 x 5 m + 1. 4 x 3. 25 + 2. 05 x 3 meter zolderruimte 2e etage 14 m2 (afmetingen 3. 6 x 3. 8 + 3. 8 x 2. 8 ) Het betreft vaste trappen met elk 2 draaien Hoeveel dagen werk incl afplakken? Wij denken aan 3 kleuren uitvoering juli 2017

Gladde muren en plafonds sauzen

Betreft allemaal binnen sauswerk van nieuw stucwerk van zowel de muren als plafonds. Er is twijfel over een vaste trap, want het is nog onbekend hoe de houten vloer eruit ziet wanneer het tapijt eraf is gehaald. Mocht deze trap er normaal tot redelijk uitzien dan deze ook meenemen als schilderwerk in de offerte. Totale oppervlakte van het sauswerk betreft totaal 402 m2 exclusief de trap. Graag een offerte van sauzen, inclusief trap schilderen en eventueel het spuiten van dit oppervlakte exclusief trap.

Schilderen van de hele trap

We hebben recent een dakkapel laten zetten met een vaste trap naar zolder. De trap is in de grondverf geleverd. Werkzaamheden bestaan uit het bijwerken van kleine beschadigingen. En het schilderen van: - Trap; - Leuning; - Traphek; - Boeiborden; - Deur + kozijn.

Muren en plafond in de woonkamer sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van ongeveer 30 m2 muur en 32 m2 plafond. Tevens dient er een vaste trap naar zolder en een traphekje geschilderd te worden.

Hele huis aan de binnenkant schilderen

A. Houtwerk binnenzijde voorkamer deur/kozijn buitenraam groot buitenraam klein schuifseparatie kastdeur 2x plinten achterkamer/keuken openslaande deuren met bovenlichten en vaste delen achterdeur met boven en zijlicht lijst schouw keuken kastdeur 2x deur/kozijn plinten gang/entree plinten wc deur lambrisering tochtportaal trap naar 1ste meterkast voordeur met vast raam kastdeur B. Sauswerk voorkamer achterkamer/keuken gang/entree toilet trapgat 1ste Verdieping A. Houtwerk binnenzijde voorkamer openslaande deuren met bovenlichten en vaste delen deur/kozijn plinten voorzijkamer deur/kozijn plinten openslaande ramen kastdeur achterkamer (niet gekeken) deur/kozijn plinten openslaande deuren met bovenlichten en vaste delen badkamer raam kastdeur deur/kozijn overloop plinten wc deur lambrisering traphek trap naar 2e B. Sauswerk voorkamer voorzijkamer achterkamer (niet gekeken) badkamer overloop toilet trapgat

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van 6 binnendeuren met de kozijnen. Gaat om recht toe recht aan deuren. Betreft de woning van mijn ouders. Is 29 jaar niets aan gedaan maar met een kleinkind op komst willen ze dat graag opgeknapt hebben. Ook de onderkant van de trap naar zolder (vaste dichte trap na boven. 4 panelen van ongeveer 2,5 vierkante meter) willen ze graag geschilderd hebben.

Trap laten schilderen

Graag wil ik een vaste trap met 14 gesloten treden laten schilderen. Het gaat om de treden, stootborden en zijkanten. Ook de trapleuning en de wand waar deze aan vast zit dienen te worden meegenomen. Daar wij de trap moeten gebruiken dienen de treden om en om geschilderd te worden. Er is een foto beschikbaar.

Trap in een nieuwbouwwoning schuren, schilderen en afwerken

Wij willen graag onze trappen in ons nieuwbouwhuis van 1 jaar oud laten schuren en schilderen. Het gaat om een vaste, dichte trap naar de 1e verdieping en een vaste, open trap naar de zolder. Daarbij is er een koof van boven naar beneden en traphekjes die in dezelfde kleur geschilderd moeten worden.