Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaste en open trap schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaste en open trap schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaste en open trap schilderen

Vaste zoldertrap schilderen

Het betreft binnenschilderwerk. Een vaste open trap naar zolder inclusief leuningen. Er zitten enkele deukjes in het houtwerk die herstel moeten worden.

Vaste en open trap schilderen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om een vaste trap van 15 treden en een open trap van ook 15 treden te laten schilderen. Ze zijn nu beide wit, maar toe aan een verfbeurt. De vaste trap willen we zwart wit laten verven en de open trap helemaal wit. In de bijlage een foto van hoe we de vaste trap willen. (ik kan ook foto's mailen van hoe de trap er nu uitziet, maar kan niet meer dan 1 foto toevoegen). Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Cindy

Trappen schilderen

Er dienen 2 trappen geschuurd en geschilderd te worden. Het betreft een open trap die alleen geschilderd is en een vaste trap waarvan de vloerbedekking al verwijderd is. Beide trappen hebben 1 kwartdraai en dienen te worden geschuurd en geschilderd.

Vaste trap met open treden schilderen

Schilderen van trap met open trede. Schuurwerk is al gedaan

Trap in een nieuwbouwwoning schuren, schilderen en afwerken

Wij willen graag onze trappen in ons nieuwbouwhuis van 1 jaar oud laten schuren en schilderen. Het gaat om een vaste, dichte trap naar de 1e verdieping en een vaste, open trap naar de zolder. Daarbij is er een koof van boven naar beneden en traphekjes die in dezelfde kleur geschilderd moeten worden.

Trappen in nieuwbouwhuis laten schilderen

Ik wil graag de trappen in een nieuwbouwwoning laten schilderen. Het zijn 2 vaste trappen; 1 dichte trap en 1 open trap van 16 treden. Op de bovenste trede ligt laminaat. Daarnaast ook houten planken in het trapgat, 2x een horizontaal geplaatste plank halverwege het trapgat schilderen. Alle onderdelen zijn tijdens de bouw al wel in de witte grondverf gezet. Licht opschuren, een paar kleine plekjes vullen en wit aflakken.

Open trap schuren en lakken

Bij mijn open trap naar zolder heb ik de vloerbedekking en lijm verwijderd, maar nu moet de trap nog afgeschuurd en wit gelakt worden. Ook het spijlenhek rondom het trapgat moet geschuurd en gelakt worden. Ik zou graag een prijsopgave krijgen van de kosten inclusief materiaal. Een vaste prijs zonder verrassingen achteraf.

Schilderen van een vaste open trap

De trapbekleding van een vaste open trap heb ik verwijderd, er zitten nog wat lijmresten op. Graag laat ik de trap schilderen. Indien de trap verder schoongemaakt dient te worden, dan wil ik dit zelf doen.

Schilderen van achterzijde van de woning

Schilderen van: - kozijnen gebroken wit hoogglans - boeiboorden + raampjes donkerblauw hoogglans (de achtergevel is ongeveer 6 meter hoog) - tuindeuren donkerblauw hoogglans - schuurdeur donkerblauw hoogglans Op zolder verdieping, te bereiken vanaf platdak - kozijnen twee vaste ramen - één open raam Verf in overleg aanschaffen.

Schilderen huis

Schilderen buitenkant huis. Betreft een hoekwoning. Voor- en achterdeur met kozijnen. Zijgevel raam van 1.20 bij 2.00 meter. Boven voor en achter 6 ramen die open kunnen. Beneden voor een groot kozijn met drie vaste ruiten. Achter beneden ongeveer het zelfde kozijn met een klepraam en draairaam. Bij de keuken naast de deur nog een kozijn van 2 bij 1 meter.