Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen verven

Trappen en deurkozijnen schilderen

Wij krijgen nieuwe trapbekleding eind november. Voor die tijd wil ik de zijkanten van de 2 trappen opnieuw laten schilderen (en 1 x onderzijde bovenste trap en balustrade et cetera). Ook wil ik de deurkozijnen nog een keer laten verven. Het gaat om 7 deurkozijnen.

Schilderwerk aan trappen renoveren

Graag willen wij beide trappen en al het hekwerk laten opschuren en opnieuw wit verven. Echter zit er nu nog op beide trappen tapijt. Dit wil ik ook door de desbetreffende persoon laten verwijderen en afvoeren. Eveneens geldt dat we de muren voor het trappengat willen witten.

Binnen en buiten verven

Spuiten binnen, 3 kamers, gang, woonkeuken, trappen 3 verdiepingen verven, trapgaat 3 verdiepingen spuiten. Buiten muren schoon spuiten en verven, kozijnen schuren en verven. Het gaat om 2 onder 1 kap woning van 4 woonlagen. Woon opervlakte van 220 m2 (vierkante meter).

Trappen schuren en verven

Het gaat om het schuren en verven van twee trappen van ongeveer 15 treden. 1 trap is dicht en 1 open. Ze staan beide in de grondverf, en 1 heeft er al 1 verflaag. Daarnaast gaat het ook om het houtwerk om de trap heen.

Trappen en plafond badkamer verven

Wij gaan ons huis verkopen en wil graag onze trap laten verven. Ik ontvang graag een offerte. Het gaat om 2 trappen. En we hebben schimmel aan het plafond van onze badkamer. En de verf is aan het afbladderen. Deze wil ik graag laten verven.

Trappen verven

Twee trappen (1 open 15 treden en 1 gesloten15 treden) verven of andere ideeen om de trappen af te werken?

Trappen schilderen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om 2 x een woningtrap schilderen in de nieuwbouw woning. Ik wil dit of laten bekleden of laten verven. Het gaat om een totaalklus. 1 trap is open en de andere is dicht.

Trap verven

Wij willen twee trappen laten verven. Alleen de trapbomen en hek want daarna wordt de trap gestoffeerd. Verf hebben we zelf.

Muren en trappen laten verven

Ik wil graag woonkamer, zolder, 3 slaapkamers, hal, laten verven. Ik wil ook trap en zoldertrappen laten verven. Totale oppervlakte weet ik niet precies. er zitten ook enkele gaten in de muur die opgevuld moeten worden. Offerte is inclusief materiaal.

Latex spuiten op plafonds en muren

Betreft hal, keuken, woonkamer (1e verdieping met vide naar keuken), overloop en 1 slaapkamer. Aantal m2 is ruwe schatting. Ik probeer eerst een ruwe prijsindicatie te krijgen (nog geen strakke offerte nodig). Spachtelputz is op 2 plaatsen een beetje gaan \'bobbelen\'. Zal waarschijnlijk iets mee gedaan moeten worden. Verder wat kleine scheurtjes hier en daar waar waarschijnlijk het beste gewoon overheen gespoten kan worden. Advies is welkom uiteraard. Tevens de wens om 2 trappen (open, hout) te verven in hoogglans wit (nu rood/bruin). Indien gewenst kan ik natuurlijk alsnog foto\'s ter verduidelijking sturen. Datum werkzaamheden nog niet bekend, maar waarschijnlijk over 3 tot 6 maanden. Vriendelijke groet, Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100