Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje

Trappen en ballustrades schilderen

Wij willen graag 2 trappen en ballustrades in de kleur wit laten schilderen of spuiten. Het gaat om trappen in een nieuwbouwhuis. Deze zitten al in de grondverf. De muren en vloeren rondom de trappen zijn klaar. Wij willen dit graag tussen 8 en 10 juli laten doen.

Trappen schilderen

Het betreft het schilderen van 2 open trappen en 1 dichte trap in een nieuwbouw woning dat in 2021 wordt opgeleverd.

Behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021

Graag ontvang ik een offerte voor de wandafwerking van mijn nieuwbouwwoning. Ik wil deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang, afgewerkt met een witte kleur (mogelijk RAL 9010). De muren worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Verder wil ik de plafonds en nog andere zaken geschilderd hebben. Behangen is ongeveer 200 m2 in totaal: * Begane grond woonkamer, open keuken en gang; * 1e verdieping (muv badkamer); * Trappenhuis van begane grond tot aan nok van het dak. Sauzen plafonds ongeveer 110 m2 in totaal. Totale verwachte werkzaamheden: - Eventuleel egaliseren van de wanden; - Eventueel voorstrijken; - Naadloos aanbrengen van glasvezelbehang; - Dekkend wit sauzen met professionele muurverf; - Eventueel afkitten van randen en hoeken; - Sauzen van alle plafonds muv zolder; - Schilderen van alle deurkozijnen en binnendeuren; - Schilderen van 2 houten trappen en balustrade eerste verdieping; Graag laat ik mij informeren met welke kwaliteit behang en verf u werkt en welke garantie u biedt. Verder wil ik graag weten wat de totaalprijs is en wat u vraagt per m2. De uitvoeringsdatum van de werkzaamheden zal waarschijnlijk medio januari 2021 zijn. Zodra de opleverdatum bekend is, kunnen wij samen een definitieve planning maken.

Trap schilderen

Gaat om echt hard houten trap, zit al in de olie, maar is niet mooi geworden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Trappen schilderen

Houtwerk naast trappen schilderen en muren Sauzen. Houtwerk van de trap moet geschilderd worden, bekleding haal ik er zelf af, graag in overleg wat voor soort verf. Daarnaast nog eventueel muren sauzen.

Trappen schilderen

Het schilderen van 2 open trappen incl. hekwerk voor een nieuwbouwhuis (16 treden per trap)

Trap schilderen

Ik wil de trappen laten schilderen. Beneden trap 15 treden dicht. Boven trap(naar zolder) open. Betreft een woning uit 2018. Na oplevering niets aan gedaan.

Trappenhuis schilderen

Het schilderen van mijn hele trappen huis inclusief voorportaal en het schuren en schilderen van twee trappen. Muren, kozijnen, plafonds en 15 deuren ( eenzijdig ) met relief ( huis uit ca. 1917) + klapdeur met kleine ruitjes ( dubbelzijdig) en de binnenkant van de voor deur. 1 van de trappen is kaal en de andere niet.

Trappen schilderen

Wij hebben open trappen naar souterrain en naar de 1e verdieping. Er lag vloerbedekking op en dat hebben we er zelf afgehaald. We willen deze graag zwart geschilderd of gelakt hebben. Daarna zullen we mogelijk voor het geluid nog een loper erop plaatsen. Graag een offerte. +/-30 treden. Verdeelt over twee trappen.

Schilderen wanden en trappen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat alleen om wanden 250 m2 en 2 trappen. De trappen zijn in de grondverf gezet. Nieuwbouwwoning. De wanden zijn best glad en moeten geschilderd worden.