Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen schilderen en muren en plafonds? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen schilderen en muren en plafonds. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen schilderen en muren en plafonds

Nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Muiden en zijn op zoek naar een schildersbedrijf, dat de woning na casco oplevering kan afwerken. Wij overwegen de muren eerst af te laten werken met glasvliesbehang en daarna te laten beschilderen. De oppervlakte van de woning is ongeveer 140 m². Gaat dus om het behangen en schilderen van de muren en schilderen van de trappen. De verwachte oplevering van de woning is 4e kwartaal 2018.

Schilderen van trappen

Beneden trap en zoldertrap schilderen

Trappenhuis schilderen

Trappenhuis, muren en plafond, met 3 trappen, 3 verdiepingen, 11 deuren.

Twee open trappen schilderen

Wij willen graag 2 trappen laten schilderen. Het betreft 2 open trappen met ieder een draai van 180 graden en 14 treden. De trap staat in de grondverf, nieuwbouwhuis, maar moet nogmaals geschuurd worden, wat resten van de bouw, en dan goed in de verf gezet worden.

Trappen schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarvan de trappen in de grondverf zitten. Tijdens het klussen zijnde trappen niet goed beschermd er zitten wel wat ruwe vlekken op. Het gaat om twee trappen van 15 treden, twee keer traphek en eenmalig de onderkant van de bovenste trap die geschilderd moeten worden. Daarnaast moet hij ook opnieuw afgekit. We willen het eigenlijk zelf gaan doen, maar willen ook graag weten hoeveel dit kost bij een schilder.

Trappen schuren en schilderen

Ik wil graag dat er twee dichte trappen worden geschuurd en geschilderd. De trappen hebben 13 en 14 treden.

Trappen en traphekken schilderen in nieuwbouwwoning

Ik wil mijn twee trappen laten schilderen. Het gaat om dichte trappen. De trap is gegrond opgeleverd. Het betreft een nieuwbouwwoning. Onder de trap van de begane grond bevindt zich een trapkast. Ook een traphek moeten geschilderd worden.

Dichte trappen schilderen

Het betreft het schilderen van 1 dichte trap inclusief het verwijderen van het tapijt en benodigde voorbereidende werk, zoals schuurwerk en reparaties. Daarnaast hebben wij nog een nieuwe dichte trap vorig jaar laten plaatsen waarbij de onderzijde van een dichte trap geschilderd dient te worden. Deze trap heeft relatief weinig voorbereiding nodig.

Trappen schilderen of spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Wij zitten er over na te denken om onze 2 trappen te laten schilderenof spuiten. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Het gaat om een gesloten beneden trap en een open zoldertrap met een hek met spijlen.

Trappen schilderen in wit en antraciet

Ik wil graag onze trappen wit laten schilderen de treden grijs/antraciet of helemaal wit. De trap naar de 1e verdieping heeft 13 dichte treden, de trap naar de zolder heeft 12 open treden. Daarbij hebben wij ook nog 2 keer trap spijlen en deze willen we graag wit. Goed om te weten de trappen en spijlen zijn allemaal donkerbruin.