Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen opknappen

Trap opknappen (schilderen en stofferen)

Ik wil mijn 2 trappen laten opknappen: zijkanten schilderen en reeds aangekochte vloerbedekking leggen. Het gaat om 2 trappen van 16 treden per trap. De onderste trap heeft meer werk nodig dan de bovenste.

Trap opknappen

Zijkanten van 2 trappen met 16 treden per trap graag lijmvrij maken (schuren) en schilderen. Daarna gaan we de trap weer stofferen. Vloerbedekking ervoor hebben we al.

Hal, trap, trapleuning, muren en plafonds opknappen

Ik wil mijn gang met drie deuren, twee trappen, en twee overlopen laten opknappen. Ook moet het houtwerk van de trap en de trapleuningen opgeknapt worden. Daarnaast moeten de muren en de plafonds geschilderd worden.

Trappen opknappen

Ik wil de trappen op laten knappen. Het gaat om 3 trappen, allen vurenhout en momenteel met een laag witte verf afgewerkt. De 1e trap is van de hal naar de woonverdieping, deze is dicht, maar aan de onderkant niet zichtbaar. De 2e trap is dicht, maar van de onderkant wel zichtbaar. De 3e trap gaat naar zolder en is open.

Trappen opknappen met schilderwerk

Ik wil een open en een dichte trap met elk 15 treden laten schilderen in kleur RAL 9001. Ook de zijkant (trapplint) moet worden geschilderd. De verf op de trappen is lelijk geworden, het hout zelf is in prima staat. Het huis is uit 2012. Ik ontvang graag offertes voor het schuren en schilderen.

Open trappen schilderen

Wij gaan half augustus verhuizen en willen daarna als we ingericht zijn 2 open trappen met elk 12 treden laten opknappen. De stoffering is er al vanaf gehaald. De lijmresten moeten verwijderd worden en daarna moeten de trappen worden geschuurd, geplamuurd en geschilderd. Ook de zijkanten laten we dan graag schilderen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Trappen laten opknappen

Ik heb een dichte trap van de begane grond naar de 1ste verdieping. Het tapijt wat hier op ligt dient te worden verwijderd, daarna geschilderd en als laatste maken er halve maantjes geplaatst worden. De trap naar zolder is open en deze dient geschilderd te worden en ook hier moeten er halve maantjes geplaatst worden.

Binnen-, buitendeuren en trappen schilderen

Ik wil graag mijn binnendeuren (9st) en buitendeuren (3) laten opknappen en verven, daarnaast ook 2 trappen (binnen)

Trappen opknappen

Lijmresten verwijderen van twee dichte trappen (ieder 14 treden, met bocht), daarna schuren en wit schilderen. Op de trappen heeft voorheen vloerbedekking gezeten.

Opknappen trappenhuis 2 trappen

Het verwijderen van projecttapijt op beide trappen (13 treden per trap). Het schuren en schilderen van houtwerk inclusief achterzijde 2e trap, en de leuningen. Leuningen opnieuw monteren (zitten los). Behang verwijderen en opnieuw behangen met glasvlies. Betreft gewone tussenwoning.