Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trappen bijwerken en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trappen bijwerken en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trappen bijwerken en schilderen

Trappen plamuren, bijwerken en schilderen

Wij hebben 2 dichte houten trappen die aan onderhoud toe zijn. We laten ze graag waar nodig plamuren en daarna schilderen. We laten de trappen graag even door u beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Scheuren bijwerken en verven

Ik woon in een nieuwbouwhuis en er zijn een aantal scheuren ontstaan in de betonnen muren. 1 verticale scheur van 2.8 meter lang bij de aanbouw en 1 horizontale scheur van 5,5 meter op de eerste verdieping in het trappen gat t.h.v. de opbouw. Beiden schuren moeten gedicht worden en de muren moeten volledig worden geschilderd. Oppervlakte totaal 20-25 m2.

Scheuren bijwerken en verven

Ik woon in een 2 jaar oud nieuwbouwhuis. Er zijn uiteraard een aantal scheuren ontstaan. Ik ben op zoek naar een schilder die de kitranden van de 2 trappen kan bijwerken, de zolder (50 m2) kan afkitten en bijwerken, het plafond in de badkamer kan verven, en het huis na kan lopen op bijverven/kitten.

Gecombineerde schilderopdracht voor 3 woningen (buitenschilderwerk 3 woningen en 1 binnen)

Wij zijn op zoek naar een schilder voor een gecombineerde schilderopdracht. Het gaat om het schilderen van de buitengevel van 3 woningen en het binnen schilderen van 1 woning. 1) Kozijnen buitengevel, 1e onderhoud van schilderwerk. Woning bestaan uit 4 woonlagen. 2) Binnens huis verfen van wanden in gehele huis, ongeveer 250m2. 3) Binnens huis bijwerken trappen en verfen. De data voor het buitenschilderwerk zijn flexibel, het schilderwerk binnens huis na 17 Juli. De binnen werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in een leeg huis. Zou graag een gedetaileerde offerte ontvangen, als u vrijblijvend het huis wilt bezoeken dan graag even bellen.