Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap renoveren

Trap renoveren

Ik heb een trap met 13 treden die dicht is die een draai heeft. Deze wil ik eerst geschuurd hebben om vervolgens te schilderen en anti slip rubber te plaatsen of te bekleden met tapijt.

Trap renoveren met schilderwerk

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap vanuit de hal in dertiger jaren huis. Nu bekleed met kokos dat begint te slijten. Zou hem hoogglans wit geschilderd willen hebben. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? : trappen / balustrades. Oude, verwijderde materiaal kan ik eventueel zelf verwijderen.

Trappenhuis renoveren

Trappenhuis renoveren: plafond, wanden en trap schuren en blank aflakken.

Gang compleet renoveren

Ik wil een aantal dingen aan mijn gang veranderen: 1. Plafond/muur schilderen van 30 m2. 2. Zijkant van de trap schilderen van 5-10 m2. 3. Deuren schilderen (3 deuren) 4. Oude behang eraf, gaten in de muur vullen en nieuwe behang er weer op 5. Lamp & spiegel ophangen. Ik weet niet of de afmetingen kloppen, wil graag dat er iemand langskomt en dit met mij opmeet.

Trap renoveren met schilderwerk

Het gaat om een oude, normale trap (13 a 15 treden + 4 a 5 extra treden en de leuning). Zo te zien hebben er 4 lagen verf op gezeten. De trap zal geschuurd en geschilderd moeten worden. Graag zou ik een specialist langs zien willen komen die met mij kan meedenken en kan adviseren.

Trappen laten schilderen

Ik wil de trap laten renoveren en schilderen. Twee trappengangen met 15 treden ieder. Ik wil tussen een gele en witte kleur als kleur kiezen. I prefer to speak English as well (Verkiezen ook Engels te spreken)

Trap renoveren met schilderwerk

Ik wil graag mijn open trap laten verven op basis van waterverf in de kleur wit. Het gaat om een trap met 15 treden. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Trap opknappen met schilderwerk

Wij willen graag onze trap laten renoveren. Hij is nu bekleed met tapijt. Het tapijt moet verwijderd worden en daarna willen we graag dat de houten treden geschilderd worden. Het betreft een jaren '30 huis in Utrecht. De trap heeft 16 treden.

Trappen renoveren

Ik wil twee trappen laten schuren en lakken. De treden en de zijkanten dienen behandeld te worden en eventueel beplakken met halve maantjes tegen het uitglijden. De zoldertrap is open. De trappen staan nog in de verf van de vorige eigenaren. Op de eerste trap zitten er oude halve maantjes op, die moeten eraf gehaald worden.

Opknappen van de hal, trap en overloop

Er kan eerst een afspraak worden gemaakt om te bekijken wat er gedaan moet worden, alvorens de offerte wordt gemaakt. Offerte voor opknappen hal + overloop: Alle wanden in de hal en overloop (ook achter de verwarming) stucken/spuiten, deuren/posten verven, (oude) trap renoveren (12 treden + 2 kleine overlopen). In de hal is de wand nu nog deels met plastic schroten bedekt en deels met spiegeltegels. Deze moeten eerst verwijderd worden. Trap, hal en overloop bekleden met laminaat. Nieuwe trapleuning. Houten drempels opknappen (5) Inbouwen stopcontacten.