Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trap hal en dakkoepel schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trap hal en dakkoepel schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trap hal en dakkoepel schilderen

Trap schilderen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. In mijn hal staat een open trap dat bestaat uit 2 kwarten (bochten). Deze trap gaat van de begane grond naar eerste verdieping. Er zijn meerdere oude verflagen daarom wil ik de trap, inclusief rails, gezandstraald en opnieuw geverfd hebben. De rails hebben tevens wat schade. Ik zou graag willen weten of dat de beschadigde deken na zandstralen en opnieuw verven nog zichtbaar zijn? Hoelang heeft u voor de klus nodig?

Trap, hal en dakkoepel schilderen

Ik woon op de bovenste etage. Hier zijn 2 lichtkoepels in de traphal en badkamer die beide afgebladerd zijn. Daarnaast wil ik de dicht trap volledig wit geschilderd hebben en de muren en het plafond wit gesausd. Dit is ongeveer 20 m2 groot.

Muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen

Ik wil graag 2 offertes. 1 voor het schilderwerk voor buiten kozijnen achter 3 grote ramen. Betreft 1e etage 2 ramen 2e etage 1 raam. Begane grond is kunststof dus niet nodig. Binnen 2e offerte, betreft hal begane grond door naar de hal 1e etage door naar hal 2 de etage. Zijkanten trappenhuis 1e en 2e etage lakken en op de 2 etage de muren. Het is spachtelputz op alle muren. De korrel wensen we te behouden, we weten niet of spuiten of rollen het beste is, hiervoor is advies nodig. Trap delen hoogglans wit, muren ook wit en op de 2 de etage gedeeltelijk groen. Zie foto voor de ramen voor overige impressie ruimtes, kan ik foto's mailen

Schilderen van de hal, trap en overloop

Ik wil de begane grond hal, (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond en 1 radiator), de trap naar 1e verdieping (inclusief wanden, plafond en onderkant zoldertrap en trapleuning en zij boorden van de trap), de overloop (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond) laten schilderen. Alle werkzaamheden die er betrekking op hebben zoals bijvoorbeeld de voorbereiding (afplakken, afdekken, schuren eventueel repareren en dergelijke) en afwerking (schakelmateriaal terugplaatsen, en opruimen). Te behandelen delen zo nodig met grondlaag en afwerklaag.

Sausen en schilderen

Sausen van in totaal 230 m2: - plafond badkamer - plafonds en deel muren 2 wc's - plafond en wanden keuken, woonkamer, serre en hal - plafond en wanden trappenhal daarnaast schilderen van: - 5 deuren en deurkozijnen - lambrisering, 1,2 x 7 meter - trap, 14 treden, steunen, trapleuning en wanden

Schade aan muur binnen herstellen

Het stucwerk van de muur in onze hal is beschadigd doordat er een stofzuiger van de trap gevallen is. Om de schade te herstellen is het nodig om ongeveer 5 putjes in de muur van elk een paar mm diep en met een doorsnede van ongeveer 1 centimeter dicht te smeren en de gehele muur opnieuw te schilderen (afmeting: 10m2). Graag ontvang ik daarvoor een offerte.

Muren en trappen laten verven

Ik wil graag woonkamer, zolder, 3 slaapkamers, hal, laten verven. Ik wil ook trap en zoldertrappen laten verven. Totale oppervlakte weet ik niet precies. er zitten ook enkele gaten in de muur die opgevuld moeten worden. Offerte is inclusief materiaal.

Latex met korrel spuiten

Graag een offerte voor het spuiten van ons nieuwbouwhuis. We willen een verf met een korrel, niet glad. Het gaat om een eensgezinswoning met een hal, woonkamer, trap, drie slaapkamers, overloop en zolder. Het oppervlak van de muren is ongeveer 225m2. Voor de precieze maten op de m2 kan ik u de bouwtekeningen toesturen. De opleverdatum is laatste week november/eerste week december, Graag hoor ik van u.

Wanden en plafond sauzen

Keuken, kamer, hal het huidige sauswerk hecht niet overal dus voor strijken lijkt mij nodig. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m2. Er zit nu kleur op te muur, waar ze nu overlopen in het wit zit het niet vast. We houden één muur van 4.60 bij 2.60 meter in de donker grijze muur. De rest van de muren willen we weer wit hebben. Het plafond ook wit. In de keuken alles wit en in de hal is het een stuk plafond en een stuk naar de trap toe. Daar zit een muur bij waarop een stuk van 20 cm bij 20 cm zit, waar het latex loslaat. Ik heb geen haast, volgend jaar uitvoeren mag ook.

Behangen muren kleurspuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wij hebben de gehele woning behangen met effen vlies behang. Wij waren ons aan het oriënteren hoe je deze muren het beste kan sausen met een roller maar lezen steeds op internet dat het goedkoper en mooier is om de muren met latex te laten spuiten. Wij willen graag een offerte ontvangen wat het kleurspuiten, incusief verf, per m2 kost. Bij benadering is de woning woonkamer 64 m2 hal begane grond 14 m2 trap naar eerste etage 12 m2 hal eerste etage 14 m2 slaapkamer 1 29 m2 slaapkamer 2 32 m2 trap naar 2e etage 28 m2 , afmetingen van deze trap 0. 7 x 4. 80 + 2. 7 x 5 m + 1. 4 x 3. 25 + 2. 05 x 3 meter zolderruimte 2e etage 14 m2 (afmetingen 3. 6 x 3. 8 + 3. 8 x 2. 8 ) Het betreft vaste trappen met elk 2 draaien Hoeveel dagen werk incl afplakken? Wij denken aan 3 kleuren uitvoering juli 2017