Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels in de badkamer verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels in de badkamer verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels in de badkamer verven

Badkamer tegels of voegen verven

Ofwel voegen verven ( deel is hersteld in zwart terwijl rest van voegen wit is) of wel hele betegelde badkamer verven met eventueel wegwerken van voegen.

Tegels in de badkamer verven

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verven van de tegels in de badkamer. Het gaat om ongeveer 10 m² met tegels van 20 x 20 cm.

Tegels verven in badkamer, WC en keuken

De tegels in de badkamer, keuken en wc wit verven. Graag een totaalprijs, met daarin de verschillende kostencomponenten ( materiaalkosten, arbeid, reiskosten etc. ) badkamer is ongeveer 1,8x1,8. Tegels t/m 1,8 hoog de wc is een standaard toilet. Tegels t/m 1,50 hoog keuken ongeveer 2,4x1,2. Tegels tot 1,5 hoog

Wand- en vloertegels schilderen in een badkamer

Wij overwegen om de tegels op de wand en vloer in onze badkamers door een professionele schilder te laten schilderen. De badkamer meet ongeveer 4 x 3 meter en heeft een schuine zijde die niet is betegeld. Het aantal m² dat geschilderd moet worden zal hier eerst moeten worden ingemeten. Ik wil een verf van zeer goede kwaliteit zodat het resultaat netjes wordt. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en het werk te laten inmeten. Daarna ontvang ik graag uw prijsopgave.

Badkamertegels verven of spuiten

Wij willen graag de badkamertegels laten verven of spuiten. Badkamer is 2. 56 m lang en 2. 33 m breed. Het gaat om de muurtegels. Wij hebben een badkamer met bad waarin we douchen en toilet erin. De tegels zijn crème met terracotta en willen ze geheel wit. Graag offerte via email. M.

Tegels in de badkamer schilderen

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 2 januari de sleutel. Er is in de woning een badkamer die betegeld is met zwarte tegels en daardoor is dat erg donker. Het is wel goed onderhouden verder maar ik zou toch liever een lichtere kleur willen en wil daarom graag weten of het mogelijk is om die tegels te schilderen. Er staan foto's van de badkamer op Funda. Het is niet mogelijk om de woning te bezoeken, want deze is nu verhuurd. Ik krijg graag uw advies en een prijsopgave.

Tegels in badkamer verven

Wij willen graag de tegels in de badkamer laten verven. De wanden zijn ongeveer 5-10 m2.

Schilderen van badkamertegels

Ik wil graag de tegels in de badkamer laten schilderen, zowel vloer als muur. De wanden zijn tot de helft betegeld. De oppervlakte zal maximaal 9 a 10 m2 zijn.

Tegelmuur badkamer schilderen

De badkamertegels schilderen in een matte kleur (gebroken wit/ crème) n.t.b. De huidige tegels zijn hoogglans wit en deels hoogglans zwart. Maar wel in perfecte staat. Totaal oppervlakte 12 m². We zouden dit graag professioneel laten uitvoeren. Plafond heeft nog geen plinten , afplakken niet nodig. Badmeubels zijn t.z.t. gesloopt afdekken niet nodig.

Vloertegels badkamer schilderen

Het gaat om een klein badkamer van plus min 5 m2. Of minder. Er zitten nu kleine grijze lelijke tegels van de woningbouw. Ik wil ze graag wit schilderen.