Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels in de badkamer verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels in de badkamer verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels in de badkamer verven

Badkamervloer schilderen

Ik wil graag de badkamervloer, nu tegels, laten schilderen inclusief afwerking/kitten voor zover nodig. De voorkeur gaat naar een betonlook of antraciet-achtige kleur. De afmeting van de badkamer is 1.69 bij 2 meter.

Tegels, muren en plafond verven

Badkamer Plafond witten, muren tegels verven badkamer

Badkamertegels verven

Badkamer tegels verven van de muren, deze zijn tot de helft betegeld naar boven.

Badkamer schilderen

Ik wil graag mijn badkamer (circa 1.30 x 2 meter) laten schilderen. En dat zijn de muren (circa 1,7 meter van de grond, boven de tegels) plus plafond en koperen waterleidingen. Er zitten oude verfrestanten en roest op de leidingen.

Badkamer tegels verven

Paar kleine stukken badkamer tegels verven (ca 2 m2)

Schilderwerk in de badkamer

Schilderen van de muren/ plafond en evt tegels.

Badkamertegels schilderen

Badkamer van 1m/4m/2. 3m b/l/h tegels schilderen.

Badkamer tegels of voegen verven

Ofwel voegen verven ( deel is hersteld in zwart terwijl rest van voegen wit is) of wel hele betegelde badkamer verven met eventueel wegwerken van voegen.

Tegels in de badkamer verven

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verven van de tegels in de badkamer. Het gaat om ongeveer 10 m² met tegels van 20 x 20 cm.

Tegels verven in badkamer, WC en keuken

De tegels in de badkamer, keuken en wc wit verven. Graag een totaalprijs, met daarin de verschillende kostencomponenten ( materiaalkosten, arbeid, reiskosten etc. ) badkamer is ongeveer 1,8x1,8. Tegels t/m 1,8 hoog de wc is een standaard toilet. Tegels t/m 1,50 hoog keuken ongeveer 2,4x1,2. Tegels tot 1,5 hoog