Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spuitwerk op wanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spuitwerk op wanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spuitwerk op wanden

Rode spachtelputz wand wit spuiten

De wand is in een kleur gespachtelputzt en dat wil ik in ral 9010 wit hebben gespoten. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloer afplakken: Er moet rond de 10-15 m2 afgeplakt worden.

Latex spuitwerk op muren en plafonds

Onze benedenverdieping is compleet opnieuw gestuukt en willen we nu met latex laten afspuiten. Het gaat om 80 m² wanden in kleur en 100 m² plafonds met witte verf. Ik ontvang graag uw offerte.

Latex spuitwerk op wanden en plafonds

Ik heb een andere woning gekocht en krijg daarvan op 30 april de sleutel. De woning is in 2006 geheel gestuukt en alles ziet er netjes uit. Voordat ik er ga wonen wil ik het stucwerk met latex laten afspuiten om alles op te frissen. Het gaat om 250 m² wanden en 100 m² plafonds. Ik ontvang graag uw offerte.

Latex spuitwerk bestaande woning

We kopen een bestaande woning, die we willen opfrissen alvorens te bewonen wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Spuitwerk met kleine korrel aanbrengen

Spuitwerk met kleine korrel vermoedelijk in een witte kleur, voor alle wanden, met uitzondering van de badkamer. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Woning latex spuiten

Wij hebben een drive in woning en willen zo snel mogelijk de plafonds en de wanden laten latexspuiten. Nog een vraag: moet het geheel eerst voorgestreken worden of kunt u direct de latex spuiten? Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk op een wand en plafond na lekkage

Er is lekkage geweest in mijn woning en ik wil een indruk krijgen wat het kost om de wanden en het plafond opnieuw te spuiten met latex. Ik ben daar nog niet aan toe want eerst moet de oorzaak van de lekkage verholpen worden. Het gaat om 10 m² wanden en 25 m² plafond. Op de wanden zit oud stucwerk en op het plafond spackspuitwerk. Dat is al eerder met latex afgespoten. Ik ontvang graag uw offerte.

Opfrisbeurt latex muren

Een bestaande woning waarvan een aantal muren en een deel van de trap toe zijn aan een opfrisbeurt. De woning is 15 jaar oud. De gegevens van de wanden zijn: Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Tevens moeten de vloeren afgeplakt worden en dat bedraagt zo'n 90 vierkante meter.

Systeemplafond spuiten met latex

We willen in onze supermarkt het plafond laten spuiten in een donkere (zwarte) kleur. Er zijn veel inbouw TL lampen en spots aanwezig. Stellingen en wanden moeten worden afgeplakt evenals de vloer. Het gaat om ongeveer 275 m2. Plafond Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 275

Latex spuiten in huis

Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: gipsplaten Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: gipsplaten Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Graag een prijsopgave hiervoor.

Partners

Partners van Casius