Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilder of spuitwerk binnenshuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilder of spuitwerk binnenshuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilder of spuitwerk binnenshuis

Schilder of spuitwerk binnenshuis

Ik ben op zoek naar iemand die in de periode 9 maart t/m 11 maart 2020 bij ons de woonkamer, gang en eventuele in het toilet, de wanden en waar nodig plafond kan schilderen. Dit mag ook spuitwerk zijn. In de bijlage heb ik een plattegrond toegevoegd. Daarnaast enkele kamers op de bovenverdieping die ook gedaan kunnen worden. Dit is de overloop, kamer 1,2 en 4 afhankelijk van de af te spreken gegevens. Graag even per mail contact, als ik niet gelijk opneem dan zorg ik dat ik je terugbel. Dit is een mooie klus die wel aan deze dagen gebonden is omdat de week daarna de vloeren gelegd worden. Het is in een bestaande bouw.

Latexen van een compleet nieuwbouw huis

Graag een vrijblijvende offerte/richtprijs. Betreft alleen spuitwerk latex, met diverse kleuren. Betreft een compleet nieuwbouw huis, waarvan alle wanden binnenshuis geschilderd moeten worden. Ik heb grofweg alle wanden berekent en kom dan op ongeveer 280 m2. Wanden worden sausklaar opgeleverd door de aannnemer, dus niet behangklaar zoals ik hierboven heb aangegeven, maar ik had geen keuzeveld voor sausklaar. De datum van 1 september is overigens een schatting, dat is nu nog niet precies aan te geven. Ik zie graag uw offerte/richtprijs tegemoet, zodat ik een idee heb wat me dit gaat kosten. Alvast bedankt! p.s. schilderen jullie ook trappen? Wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: sausklaar Gewenste afwerking: Spuitwerk latex