Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spachtelputz wand spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spachtelputz wand spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spachtelputz wand spuiten

Rode spachtelputz wand wit spuiten

De wand is in een kleur gespachtelputzt en dat wil ik in ral 9010 wit hebben gespoten. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloer afplakken: Er moet rond de 10-15 m2 afgeplakt worden.

Spachtelputz wand spuiten

Spuiten van een lange wand in de woonkamer. Langs deze wand zit ook de open trap, ook het muurdeel in het trapgat naar 1e verdieping meenemen tot tegen de volgende trap. Wand 5,6 x 2,45 meter en deel in trapgat tot tegen trap volgende verdieping is ongeveer 2 x 2 meter. Nieuwe kleur: Flexa early dew. De bestaande ondergrond is spachtelputz. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Spachtelputz opfrissen met latex spuitwerk

In onze woning is ongeveer 8 jaar geleden Spachtelputz aangebracht op de wanden. Wij willen nu 1 wand van ongeveer 12 m² met wit latex spuitwerk laten opfrissen, omdat er verkleuringen op zitten. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Schilderwerk binnenmuren

Voor ons nieuwe huis zoek ik een schilder voor het schilderen van een aantal binnenmuren. De muren zijn afgewerkt met spachtelputz en hebben een lichte kleur. We willen alle muren wit schilderen. Het gaat om de volgende ruimtes: Woonkamer: -Schilderen van de lange wand aan de rechter zijde. Lengte: ± 9,5 x hoogte: ± 2,40 = 22,8 m2 Hal: -Schilderen van twee wanden in de hal. Ze zijn 3,00 x 2,40 = 7,2 m2 en 3,14 x 2,40 = 7,5 m2 Trapopgang: -Schilderen van de muur bij de trapopgang. Afmetingen ??? Eerste verdieping: -Schilderen muren in de hal van de eerste verdieping. Afmeting ??? Slaapkamer 1: -Schilderen muren. Ze zijn 4,36 x 2,40 = 10,46 m2 en 3,00 x 2,40 = 7,2 m2 Slaapkamer 2: -Schilderwerk muren. Ze zijn -3,24 x 2,40 = 7,2 m2 + 3,5 x 2,40 = 8,4 m2 + 2,15 x 2,40 = 5,16 m2 Slaapkamer 3: -Schilderen muren. Die zijn 3,06 x 2,40 = 7,35 m2 + 4,90 x 2,40 = 11,75 + 3,06 x 2,40 = 7,35 m2 en 4,90 x 2,40 = 11,75 m2 Trapopgang naar zolder: -Schilderen muur. Afmeting ??? In totaal aantal m2 (muren) = 114,15 m2 En schilderwerk plafond begane grond: ±45 m2 Het gaat hier uitsluitend om muren met spachtelputz afwerking. De muren moeten wit geschilderd worden. Het schilderwerk kan uitgevoerd worden op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 september. Om een beeld te krijgen van de te schilderen ruimtes en oppervlaktes heb ik de verkoopbrochure van de woning toegevoegd als bijlage. Deze betreft foto,s, afmetingen en plattegronden van de woning. Ik ben erg benieuwd wat uw advies is: schilderen (rollen) of spuiten. Ik zie een scherpe offerte graag tegemoet. In overleg met de makelaar is de woning nog een keer te bezichtigen, indien u een serieus aanbod doet.

Bijwerken en sauzen van plafonds en muren

Ik wil de wanden en het plafond in mijn woonkamer/keuken laten opfrissen. Het plafond moet worden schoongemaakt en hier en daar moeten wat gaatjes worden opgevuld en het plafond moet wit worden gesausd. Er moet ook een lamp worden verhangen. Er is één wand met steenstrips en op de andere wanden zit spachtelputz met een fijne korrel. Al deze wanden moeten wit worden gesausd. De maat van het vertrek is ongeveer 7 x 5 meter en 2,6 meter hoog. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Wand laten verven

Wand is met fijne structuur gedekt en moet worden geschilderd. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk/spachtelputz Gewenste afwerking: Latex op spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Schilderwerkzaamheden buiten en binnen

Ik wil graag schilderwerk laten verzorgen aan enkele buitenkozijnen en deuren. Ook moet er wat werk worden verricht aan het spachtelputz op de wand en het plafond in de gang. Ik heb eerder dit jaar schilderwerk laten uitvoeren maar dit blijkt niet dekkend genoeg te zijn. Graag laat ik dit goed dekkend uitvoeren voor de winter. Bij binnenschilderwerk is er verf gekomen op het spachtelputz. Graag laat ik dit ook herstellen.

Spuiten of sauzen van wanden en plafonds

Wij overwegen om onze plafonds en wanden op de begane grond te laten sauzen of spuiten (afhankelijk van wat voordeliger is). Het gaat om ongeveer 90 m² plafond (woonkamer hoogte 3,20 meter tot 4,50 meter met gespikkeld spuitwerk), stukje schuurwerk (in halletje, 2,20 meter hoog) glad pleisterwerk (keuken) en gespikkeld spuitwerk in de hal. En ongeveer 140 m² wand (wanden zijn voorzien van spachtelputz). We willen de plafonds wit en de wanden in een mat / krijt verf. Graag zouden we een prijs van u ontvangen inclusief materiaal en schoon opleveren. Mogelijk al binnen 2 a 3 weken uit te voeren.

Wanden sauzen

Graag wil ik weten wat het kost om spachtelputz wanden te sausen, het gaat totaal om ongeveer 125 m2, voor materiaal wordt gezorgd (a- kwaliteit). Prijs voor 2 x sausen aangeven incl. aansluiting van wand op laminaatvloeren en aansluiting van wand op plafonds afplakken en na het sausen alles opruimen, plafonds worden namelijk niet gesausd. Ook voor tape en stucloper wordt gezorgd. Werkzaamheden in 2 tot maximaal 3 dagen uit te voeren.

Woonkamer sausen

Woonkamer moet geschilderd worden. Wanden en plafond van spachtelputz, oppervlakte ongeveer 60 m2. Daar wordt overheen geschilderd. Wit of witvariant, een wand in andere kleur. We zoeken een schilder die op uurbasis werkt en zorgvuldig te werk gaat.