Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamers en gang behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamers en gang behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamers en gang behangen

Behang en schilderen

Woonkamer met structuur slaapkamers en gang behang en woonkamer plafond ff witte. Vanaf maandag 16/7.

Slaapkamers en gang behangen

1 slaapkamer behangen ± 6.25 m2 x 2. 55 hoog 1 slaapkamer behangen ± 7.50 m2 x 2. 55 hoog 1 gang ± 12.50 m2 x 2. 55 hoog

Muren opnieuw sausen

Muren van het appartement moeten gesausd worden. Er zit behang op en is al eerder gesausd, echter mag er nog een keer overheen gesausd worden. Het gaat om de woonkamer, 2 x slaapkamers en gang. Ik schat bij elkaar ongeveer 90 m2.

Behangen van een appartement

Gehele appartement behangen. Gaat om entree, woonkamer en keuken, 2 slaapkamers en de gang. Zijn allemaal rechte muren. Plattegrond is bijgevoegd. Lengtematen staat erbij. Hoogtemaat waarschijnlijk 2.60 meter.

Binnenschilderwerk in de woning

Schilderen van 5 deuren, 3 trapleuningen en 3 slaapkamers (muren en plafonds), de gang, overloop en het plafond in de badkamer. Al het schilderwerk dient binnen te gebeuren.

Binnenmuren in de woning schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van de muren in de woonkamer, gang en slaapkamers. De woonkamer is 4 bij 7.50 meter, de gang 2 bij 3 meter, en de slaapkamers 4.80 bij 3.50 meter en 2.40 bij 1.50 meter.

Behangen van woonkamer, gang en slaapkamers

Ik wil graag mijn woonkamer, gang en twee slaapkamers laten behangen. Totale oppervlakte is ongeveer 65 m2. Het behang en toebehoren wordt door mij in winkel gekocht.

Nieuwbouwwoning wanden texen

Ik heb een nieuwbouw appartement waarbij de wanden behangklaar zijn. Deze worden al door een vakman gestuukt echter ben ik nog op zoek naar een vakman die de wanden daarna kan spuiten met latex. Het gaat dan om de woonkamer en keuken, de gang, de berging en de slaapkamers. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Latex spuiten

Muren en plafond schilderen

Het gaat om een plafond en de muuren van woonkamer 23 m2, 3 slaapkamers keuken en gang

Deuren, kozijnen, wanden en plafond scilderen

Binnen Schilder werk: 12 stuks Deuren en Kozijn. Wanden en plafond van woonkamer -gang -slaapkamers van begane grond en eerste verdieping en zolder. Totaal plafond en wanden is 526 m2.

Partners

Partners van Casius