Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamer voorzien van glasvezelbehang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamer voorzien van glasvezelbehang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamer voorzien van glasvezelbehang

Vliesbehang plaatsen

In ons nieuwbouwhuis zouden wij graag alle muren laten voorzien van Vliesbehang en deze daarna laten sauzen. We hebben begrepen dat dit vrijwel naadloos kan gebeuren zodat het op stucwerk lijkt. Het vliesbehang zouden wij willen aanbrengen in: woonkamer/keuken, gang, hal, trappenhuizen, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Op de zolderverdieping met schuin dak wordt een 3e slaapkamer gecreëerd. Ook hier behangen. Moet het schuine dak ook voorzien van behang of is dit een kwestie van schilderen? Graag de offerte uitsplitsen per ruimte waarbij alle gangen/hallen/trappenhuis als 1 ruimte beschouwd mag worden.

Slaapkamer voorzien van glasvezelbehang

Ik zoek een behanger die 4 wandjes in een slaapkamer kan behangen met glasvezelbehang. Het gaat om 25 m2. De huidige ondergrond bestaat uit korrelig muurverf.

Slaapkamer van behang voorzien

Ik wil een slaapkamer behangen van ongeveer 18 m2.

Bovenverdieping van sauswerk voorzien

Ik ben op zoek naar iemand die mijn bovenverdieping kan sausen. Ondergrond heeft nu een lichtroze behang. Behang kan blijven zitten, kan er over heen worden gesausd. Radiatoren in de slaapkamers ook. Slaapkamer 1 = 3,8m x 3,1m. Slaapkamer 2 = 2,4mx3,1m. Slaapkamer 3= 2,5x2,4m. Slaapkamer 4= 2,5mx3,8m. Overloop= 1,8 x 2,5m. Kleur RAL 9010. Optioneel om de deuren/kozijnen ook mee te nemen. 1 muur op de grootste slaapkamer in early dew (groen/grijs tint). Belangrijk: uit te voeren tussen 7 april en 18 april 2018.

Schilderen van plafonds en muren

Na waterschade wil ik de plafonds laten witten. Het gaat om 4 ruimtes van maat circa: - Slaapkamer 2,5 x 3,5 meter. - Keuken 3 x 4,5 meter. - Woonkamer 5 x 8 meter. - Hal 3 x 2 meter. Ook moeten er 5 muren geschilderd worden met witte verf. Muren zijn of gestuit of voorzien van glasvezelbehang. De maten zijn ongeveer: - Slaapkamer 4,5 x 2,60 meter - Woonkamer 5,5 x 2,60 meter - Hal 2 x 2,60 meter - Hal 2 x 2,60 meter - Keuken 4,5 x 2,60 meter.

Kinderkamer muur repareren en airless latex sprayen

De slaapkamer van onze zoon is voorzien van spachtelputz met een lichte korrel. Nu willen we dit graag laten voorzien van aantal RAL-kleuren (lichtgroen 6019 en 9010 zuiverwit of cremewit) en hebben daarbij wat wensen: - Er zijn enkele krimpscheuren aanwezig in de zijwanden en plafond, die we met flexibel materiaal willen laten dichten en repareren. - Is het mogelijk de wanden en plafond (airless) te sprayen met een flexibele latex o.i.d.? Hecht dit goed en dekt dit tevens de krimpscheuren? Graag advies, we willen uiteraard niet dat de bestaande spachtelputz gaat loslaten. - Bij voorkeur gereed in 1 dag.

Woonkamer van glasvliesbehang voorzien

We willen in een gedeelte van de woonkamer glasvliesbehang hebben en dat moet worden geschilderd. Ook in de gehele slaapkamer. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter samen.

Stuclaag verwijderen en later spuiten

We bereiden ons alvast voor op de laatste maatregel om stank uit onze woning te halen. Sinds de wanden zijn voorzien van sauswerk stinkt het. (geeft gezondheid klachten) Gaat om circa 60 m2 (slaapkamer, woonkamer en hal) Verwijderen stuc/kalklaag, 14 dagen laten staan voor controle of stank weg is, Voorts voorbereiding en aanbrengen spuitlaag.

Slaapkamer van nieuw behang voorzien

Wij willen de slaapkamer van een nieuw behang voorzien. Het precieze aantal vierkante meters vind ik moeilijk te bereken. Het gaat om twee wanden die schuin aflopen. Als ze recht waren dan was het 11 m2 per kant. De derde kant is minder dan 2 m2. In de ene wand zit een raam van 175 x 125 cm en in de andere een deur van 205 x 90 cm. Al met al denk ik zo rond de 20 m2. De kleinste kant en de raaskalt krijgt hetzelfde effen behang. De kant met de deur krijgt een ander behang maar zonder motief. Het gaat in alle gevallen om vliesbehang.

Plafonds van sauswerk voorzien

Bij elkaar ongeveer 92 m2. 2 kleine slaapkamers en grotere slaapkamer, woonkamer, keuken en toilet. Dit graag laten sausen. Verf schaffen wij zelf aan.