Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamer opnieuw behangen na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamer opnieuw behangen na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamer opnieuw behangen na waterschade

Glasvezel behangen in huis

Ik wil graag dat de slaapkamer wordt behangen met glasvezelbehang. De muren zijn al in gesmeerd met voorstrijkmiddel en de gaten zijn ook al gedicht. Het is 35 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slaapkamer opnieuw behangen na waterschade

In de huurwoning van mijn moeder is een forse lekkage geweest, waardoor het behang in haar slaapkamer is beschadigd. De slaapkamer is 25 m² groot en moet opnieuw worden behangen. Ik zoek een vakman die voor mij de omvang van de schade kan opmeten en een offerte voor het behangen kan verzorgen. Deze is nodig voor de verzekeringsclaim. Ik begrijp dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het opmaken van de offerte.

Slaapkamer en overloop behangen met vliesbehang

Ik heb een 'nieuwbouwwoning' uit 2009 en wil de scheuren die in de loop van de tijd in de muren van mijn slaapkamer en op de overloop zijn ontstaan graag laten repareren/wegwerken met glasvliesbehang. Eerder heb ik dit in mijn woonkamer laten doen en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik zoek iemand die secuur en netjes werkt. Iemand die niet alleen het behang aanbrengt, maar ook de scheuren professioneel wegwerkt (sommige zullen eerst geschuurd moeten worden denk ik). Het resultaat in mijn woonkamer is niet van een gestucte muur te onderscheiden. Het behang kan in overleg ook worden geleverd. Het betreft een totale oppervlakte van ongeveer 40 m², uitsparingen voor ramen (1 groot, 1 smal) en deuren (3 stuks) niet meegerekend. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs

Woonkamer behangen

Graag wil ik iemand hebben die voor mij de woonkamer gaat behangen en de slaapkamer

Muren behangen

In mijn nieuwe woning wil ik de muren in de gang, keuken en slaapkamer laten behangen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De ondergrond is van gipsplaten waar behang van verwijderd is. Er zitten wel wat beschadigingen op de platen. Komende week is het vliesbehang in de aanbieding. Uiterlijk half december moet het uitgevoerd zijn.

Hal, trapgat en slaapkamer behangen

Het behangen van de hal beneden, de hal boven, het gehele trapgat en een slaapkamer. Met vliesbehang zonder patroon. Al het oude behang is al verwijderd. In totaal 17 rollen, dat is al in huis. Hoe lang bent u ermee bezig? Wat zijn de kosten? Ik zou het graag begin volgende week willen laten uitvoeren.

Behangen van een slaapkamer

Graag laat ik de slaapkamer behangen. De afmeting is ongeveer 4.65 bij 2.85 meter. Er is een effen behang gekocht.

Twee kamers behangen

Ik wil een kleine slaapkamer van 7 m² laten behangen. Ik wil op 1 wand patroonbehang. In een andere slaapkamer wil ik vliesbehang laten aanbrengen. Het materiaal heb ik al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Behangen en rails monteren

Ik wil een slaapkamer en een woonkamer laten behangen en 2 rails voor gordijnen laten monteren. In de slaapkamer moeten 6 of 7 rollen behang worden aangebracht. In de woonkamer moet eerst het oude behang worden verwijderd en daarna moeten er 12 rollen behang worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Behangwerkzaamheden vliesbehang met motief

Ik wil graag de hal, slaapkamer, overloop en een stukje op eerste verdieping laten behangen. In totaal ongeveer 50 m2 wat behangen moet worden. Betreft vliesbehang met motief. De wanden zijn behangklaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.