Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk uitvoeren

Schilderwerk uitvoeren

Graag de prijs die een schilder rekent

Binnenschilderwerk in woning

Het uitvoeren van binnenschilderwerk waaronder ca 250 vierkante meter sauswerk wanden den plafonds, 60 m2 schilderwerk ramen kozijnen en deuren, 5 m2 radiatoren Werkadres Wibauthof 40, 5237 CS 's-Hertogenbosch Opname van het werk kan op vrijdag 10 november 2017 tussen 13. 30 en 16. 00 uur NB de op de plattegrond getekende pui tussen woonkamer en serre is er niet Bijlagen plattegrond woning uittrekstaat met m2

Binnen schilderwerk uitvoeren

Ik wil 211 m2 aan wanden en 115 m2 aan plafond laten schilderen met sauswerk. Ook moeten 10 deuren en 10 ramen worden geschilderd.

Prijswinnaar Klusblunders: schilderwerk in de woning

De klus die ik wil laten uitvoeren is het afwerken en schilderen (hoogglans RA9010) van mijn gerestaureerde trap (foto 1) die deels in de grondverf staat (de nieuwe treden en leuning), deels is kaalgeschuurd. Er zal wat gekit moeten worden en een van de stootborden moet vervangen, omdat die verrot is. (dus producten zijn trapgrondverf en hoogglanslak in RAL 9010 en wat kit voor het kitwerk - kit kan ik zelf wel kopen in overleg). Als dat binnen de tijd lukt zou ik ook graag mijn wc-deur plus omlijsting laten schilderen (foto 2). Daar moeten nog afwerkingslatjes omheen worden geplaatst. (dus weer verf (in een zeer specifieke kleur die ik zelf in overleg dan zal halen) en ook afwerklatjes).

Buitenwerk kozijnen/luiken/deuren en hekwerk aan woonark

Mensen van Schilder Gigant, ik wil graag schilderwerk aan mijn woonark laten uitvoeren. Ik ben benieuwd naar de offertes van jullie contacten. Ik heb een uitgebreid werkoverzicht maar kan ik niet via deze site toevoegen. Ik heb jullie ook een aanvraag per mail gestuurd dus dit kan dubbel zijn. Ik zie de reacties graag tegemoet.

Buiten schilderwerk uitvoeren

Het betreft het schilderen van 8 kozijnen met diverse afmetingen en de zijkanten van de kapel overschilderen in de zelfde kleur bruin. Daarnaast dient de gevelbekleding aan de voor en achterzijde in een witte kleur geschilderd te worden. Het gaat om een tussenwoning van 6 meter breed. De deuren hoeven niet gedaan te worden en er is reeds Sikkens Rubbol XD aangeschaft.

Schilderen van kozijnen en deuren

Bij mijn tussenwoning wil ik graag schilderwerk laten uitvoeren. Het gaat om 9 kozijnen met verschillende afmetingen, 3 deuren en een garagedeur (buiten).

Schilderen van kozijnen bij de VvE

Voor de komende maand willen we schilderwerk laten uitvoeren aan de houten buitenkozijnen. Circa 12 stuks en een dakrand. het betreft de voorzijde (straatzijde) van een pand met 4 appartementen, vijf woonlagen, inclusief de dakrand. Momenteel is er zichtbare verfschade aan de kozijnen door achterblijvend onderhoud van enkele jaren. Er kan een steiger geplaatst worden, indien noodzakelijk. Of is er een alternatief voor? Reparatie hout kan in enkele gevallen noodzakelijk zijn.

Schilderwerk aan muren, plafond, kozijnen en buitendeuren

Ik heb wat schilderwerk dat ik graag wil laten uitvoeren: A) Plafond witten beneden etage (woonkamer en keuken); B) Muren witten (keuken en gang); C) Stucwerk herstellen plafond (kleine plekjes); D) Voorgevel kozijnen en 2 buitendeuren schilderen.

Binnen- en buitenschilderwerk in een renovatiewoning

Wij hebben een jaren '20 woning geheel gerenoveerd en deze wordt nu gestuukt. Daarna willen wij de gehele binnenzijde en buitenzijde laten schilderen. Het gaat daarbij om de ramen, kozijnen, deuren, boeidelen, een dakkapel etc.etc. Op 1 erkerkozijn na is al het houtwerk vernieuwd. We willen graag in contact komen met schildersbedrijven die dit schilderwerk via de spuitmethode kunnen uitvoeren, omdat we denken dat dit wat sneller klaar zal zijn. We willen het pand in mei in de verkoop zetten. We ontvangen graag reacties van bedrijven die op korte termijn kunnen beginnen. We horen graag wat de condities zijn voor de spuitmethode maar als u met klassiek schilderwerk ook op korte termijn aan de slag kunt, hebben we ook interesse in een gesprek en prijsopgave.

Partners

Partners van Casius