Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk uitvoeren

Dakkapel schilderen

Uitvoeren van het schilderwerk van het houtwerk van een dakkapel van 2,75 meter breed. Een steiger is al aanwezig vanwege renovatiewerkzaamheden van het dak. Deze zijn nú gaande, dus we zoeken zsm een beschikbare schilder. Graag een offerte.

Schilderwerk op muren en plafonds uitvoeren

Binnen werk (plafonds, muren). Alles is nieuw stuk werk behalve 2 ornamenten plafonds. De bouwdrogers staan er nu in, deze moeten nog een week aan staan, daarna kan er geschilderd worden. Wanden (3.60 hoog) Vierkante meter: 530 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Alle kozijnen van het huis schilderen

Graag willen wij schilderwerk laten uitvoeren aan de buitenzijde van onze 2 onder 1 kap woning. Het gaat om 8 kozijnen met diverse afmetingen, een voor- en schuurdeur en een dakrand op ongeveer 6 meter hoogte. Het werk dient in 2 kleuren, groen en wit uitgevoerd te worden.

Schilderwerk om vochtplekken weg te werken

Bij de bovenbuurman is er een lekkage. Deze zal de komende dagen worden opgelost. Echter heb ik hierdoor vochtplekken op mijn wanden en plafond. Graag laat ik dit repareren en opnieuw schilderen. De oppervlakte is 48 m2. Daarnaast dient er in de slaapkamer nog 11 m2 effen behang geplaatst te worden. Ook hier is de lekkage zichtbaar. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Schilderwerk uitvoeren

Graag de prijs die een schilder rekent

Binnenschilderwerk in woning

Het uitvoeren van binnenschilderwerk waaronder ca 250 vierkante meter sauswerk wanden den plafonds, 60 m2 schilderwerk ramen kozijnen en deuren, 5 m2 radiatoren Werkadres Wibauthof 40, 5237 CS 's-Hertogenbosch Opname van het werk kan op vrijdag 10 november 2017 tussen 13. 30 en 16. 00 uur NB de op de plattegrond getekende pui tussen woonkamer en serre is er niet Bijlagen plattegrond woning uittrekstaat met m2

Binnen schilderwerk uitvoeren

Ik wil 211 m2 aan wanden en 115 m2 aan plafond laten schilderen met sauswerk. Ook moeten 10 deuren en 10 ramen worden geschilderd.

Prijswinnaar Klusblunders: schilderwerk in de woning

De klus die ik wil laten uitvoeren is het afwerken en schilderen (hoogglans RA9010) van mijn gerestaureerde trap (foto 1) die deels in de grondverf staat (de nieuwe treden en leuning), deels is kaalgeschuurd. Er zal wat gekit moeten worden en een van de stootborden moet vervangen, omdat die verrot is. (dus producten zijn trapgrondverf en hoogglanslak in RAL 9010 en wat kit voor het kitwerk - kit kan ik zelf wel kopen in overleg). Als dat binnen de tijd lukt zou ik ook graag mijn wc-deur plus omlijsting laten schilderen (foto 2). Daar moeten nog afwerkingslatjes omheen worden geplaatst. (dus weer verf (in een zeer specifieke kleur die ik zelf in overleg dan zal halen) en ook afwerklatjes).

Buitenwerk kozijnen/luiken/deuren en hekwerk aan woonark

Mensen van Schilder Gigant, ik wil graag schilderwerk aan mijn woonark laten uitvoeren. Ik ben benieuwd naar de offertes van jullie contacten. Ik heb een uitgebreid werkoverzicht maar kan ik niet via deze site toevoegen. Ik heb jullie ook een aanvraag per mail gestuurd dus dit kan dubbel zijn. Ik zie de reacties graag tegemoet.

Buiten schilderwerk uitvoeren

Het betreft het schilderen van 8 kozijnen met diverse afmetingen en de zijkanten van de kapel overschilderen in de zelfde kleur bruin. Daarnaast dient de gevelbekleding aan de voor en achterzijde in een witte kleur geschilderd te worden. Het gaat om een tussenwoning van 6 meter breed. De deuren hoeven niet gedaan te worden en er is reeds Sikkens Rubbol XD aangeschaft.

Partners

Partners van Casius