Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk na lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk na lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk na lekkage

Waterschade met schilderwerk herstellen

Door een lekkage van ons dak hebben wij schade aan kozijnen, muren en plafond. Ik zou graag een offerte aanvragen wat de kosten zijn om deze bij u te laten herstellen en hoe jullie werken.

Schilderwerk na lekkage

Vanwege lekkage van de douche heb ik waterschade in de keuken. Er moeten 2 gipsplaten vervangen worden en gewit worden en verder moet de muur boven de tegeltjes geschilderd worden, plafond is 10,5 vierkante meter.

Hoogwaardig schilderwerk aan trappenportaal

Agv van Waterschade, het schilderen/herstellen van houten trapdelen (4 verdiepingen), leuningen en panelen. Tevens herstellen van kleine pleisterwerk plafonds van grappenportaal. Het geheel is in relatief goede staat echter door lekkage op vierde verdieping is op alle niveaus lokaal schade ontstaan dat hersteld mag worden. Woning uit 1910

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Herstel schilderwerk dakrand na lekkage

Na een lekkage van het pannendak is er herstel nodig van het schilderwerk. De plek welke opnieuw geschilderd en gerepareerd? Moet worden zit aan de onderkant van het dak. Het gaat om 3 strekkende meters bij 30 millimeter. De kleur moet zwart en wit zijn.

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Behang- en schilderwerk na waterschade

Ik heb lekkage gehad op de bovenverdieping van mijn woning. Op 2 augustus komt er een schade-expert van de verzekering de schade opnemen. Ik wil graag voor die tijd een offerte ontvangen voor het vervangen ongeveer 20 m² behang in een slaapkamer en voor herstel aan wat schilderwerk bij kozijnen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik kan wegens reuma niet zelf het oude behang verwijderen, dat moet ook in de prijs worden opgenomen.

Woonkamer behangen en schilderen na lekkage

Namens een collega van mij die de Nederlandse taal niet goed machtig is, wil ik een offerte aanvragen. Mijn collega heeft waterschade aan een plafond en een wand. In totaal moet er ongeveer 25 m² worden opgeknapt. Dat gaat om een stukje plafond met lelijke plekken en om een wand. Er moet schilderwerk worden verzorgd en ook een stukje worden behangen. Ik wil namens hen een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor verdere vragen kunt u mij bellen of mailen.

Plafond en muur na een lekkage opknappen

Wij hebben waterschade in onze buitenberging doordat er een lekkage was in de badkamer van onze bovenbuurman. Het plafond in de berging is beschadigd. Er zijn plekken waar de verf loslaat en diverse lekkagevlekken. Ook op de muren is dit doorgelopen en ook daar zijn vochtplekken zichtbaar en hier en daar losse delen van het schilderwerk. Wij laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor de verzekering. Wij willen dit graag laten herstellen. Ik hoor graag vooraf even van u wat de kosten voor het opmaken van de offerte zijn.

Stuc- en schilderwerk in het woonhuis

Ik wil 2 aparte offertes ontvangen. Het gaat om 1 offerte voor het herstellen van een stukje plafond, stuken en vlatexpuiten van hele plafond van ongeveer 25 m² in de zitkamer en het op kleur spuiten van 1 muurtje in de woonkamer van minder dan 10 m². De andere offerte betreft het op kleur latex spuiten van 1 muur in de slaapkamer van ongeveer 12 m². Hierop zit een korrelige structuur. Ik woon in een huurwoning waar ik via de bovenburen lekkage heb gehad. Ik moet die schade gaan verhalen en heb daarvoor de offertes nodig.

Partners

Partners van Casius