Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk in de keuken aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk in de keuken aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk in de keuken aanbrengen

Schilderwerk in de keuken aanbrengen

Schilderwerk plafond en muren keuken.

Schilderwerk na lekkage

Vanwege lekkage van de douche heb ik waterschade in de keuken. Er moeten 2 gipsplaten vervangen worden en gewit worden en verder moet de muur boven de tegeltjes geschilderd worden, plafond is 10,5 vierkante meter.

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Huis binnen helemaal schilderen/spuiten/witten

Het betreft divers binnen schilderwerk in een klein jaren '30 huis met een woonoppervlak van 90 m2. Begane grond. Kamer 1 deur, 2 raam kozijnen, plinten. Keuken: 1 deur, 1 kozijn Gang 2 deuren, Trap naar 1e etage 13 treden 1e verdieping: vloer overloop, 1x slaapkamervloer Trap naar 2e etage, 13 treden Alle wanden en plafonds wit op de begane grond en 1e verdieping. Graag maken wij een afspraak om het werk op te laten nemen.

Schilderwerk aan deuren, kozijnen en plafonds

Schilderen deuren en kozijnen het gaat 0m een inbouwboekenkast, 11 kozijnen waarvan 3 van inbouwkast. En 12 deuren. Ook wil ik graag de plafonds gesausd. 3 slaapkamers, woonkamer , keuken gang en het toilet. Ook zou ik de de muren in de gang laten schilderen Ik zou alles indien mogelijk het laten spuiten.

Schilderwerk in keuken en woonkamer later doen

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: 1. Schilderen/spuiten muren in de keuken; 2. Herstelwerkzaamheden waterschade plafond woonkamer; 3. Schilderen/spuiten muur en plafond woonkamer. Betreft totaal ongeveer 50 m2.

Binnenschilderwerk laten verzorgen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan op 15 december de sleutel. We willen daar graag schilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de volgende onderdelen: - het plafond en de muren in de keuken sausen - de keukendeur aan 2 zijden - de deur in de woonkamer aan 2 zijden - het balkenplafond in de woonkamer van rood naar wit schilderen - wanden en plafond in de woonkamer sausen - de metalen delen van de trappen en de leuning schilderen Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Er hoeven geen vloeren afgedekt te worden. We zoeken een bedrijf dat al direct na de overdracht tijd heeft voor deze klus. We willen graag uw prijsopgave ontvangen in aparte posten per onderdeel.

Schilderwerk muren en kozijnen

We hebben een woning die ongeveer 5 jaar oud is. Er zijn veel scheuren in het stucwerk ontstaan en die willen we laten herstellen. Woning is 110 m² en overal door het huis zitten scheuren. Ook is er 70 meter aan plinten die geschuurd, geschilderd en vast gekit moeten worden. Alle raamkozijnen moeten ook geschuurd en geschilderd worden. De gang (ongeveer 40 m²) is inmiddels aan een opfrisbeurt toe en moet ook opnieuw worden geschilderd. De muur waar de open keuken staat (ongeveer 10 m²) moet worden geschilderd met een muurcoating.

Schilderwerk aan muren, plafond, kozijnen en buitendeuren

Ik heb wat schilderwerk dat ik graag wil laten uitvoeren: A) Plafond witten beneden etage (woonkamer en keuken); B) Muren witten (keuken en gang); C) Stucwerk herstellen plafond (kleine plekjes); D) Voorgevel kozijnen en 2 buitendeuren schilderen.

Schilderwerk in hal, badkamer en keuken

We would like to get the hallway painted. The wall of the hallway and the wall of the staircase. We also need to get one wall in the kitchen painted or tiles put. And the ceiling of the bathroom. Wanden van de hal en trapopgang schilderen. Ook een wand in de keuken, of deze betegelen. Verf voor de hal en de keuken heb ik. En het plafond van de badkamer schilderen, hier heb ik nog geen verf voor.

Partners

Partners van Casius