Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk op buitenkozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk op buitenkozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk op buitenkozijnen

Schilderwerk op buitenkozijnen

Schilderwerk voor buiten (wit 9010) kozijnen op 2e/3e verdieping. Het gaat om vier kleinere houten ramen (0.50 x 1.20 meter) en een groot raam (1.20 x 3 meter).

Buitenkozijnen van schilderwerk voorzien

Het betreft buitenschilderwerk van de kozijnen.

Buitenkozijnen en deuren schilderen

Het gaat om het schilderwerk aan de buitenkant van de benedenverdieping van een rijtjeshuis. Er dienen 2 buitendeuren inclusief de deurkozijnen en dorpel gedaan te worden en 5 raamkozijnen met diverse afmetingen. De verf is al aanwezig dus het gaat puur om het schoonmaken, het schuren en het schilderen.

Schilderwerk aan buitenkozijnen

Graag prijsopgave voor schilderwerk van buitenkozijnen van de ramen, 2 buitendeuren en 1 houten looppoortje.

Buitenkozijnen schilderen plus dorpels repareren

Schilderwerk: Verdieping: - Kamer 1 kozijn (A) 2,30 x 1,50 met draairaam - Kamer 2 kozijn (B) 1,50 x 1,50 meter met draairaam - Kamer 3 kozijn 2,30 x 1,50 meter met draairaam - badkamer kozijn 1,70 x 0,50 meter met kiepraam - Begane grond; Woonkamer kozijn 3,10 x 1,60 meter - Eetkamer kozijn 1,90 x 1,50 medter - Keuken raamkozijn (C)1,00 x 1,50 - 3 deuren (ek,wk, entre) - Dakkapel 2,30 x 1,75 meter met een raam van 2,30 x 1,50 meter en draairaam Repareren: onderdorpel kozijn A, kozijn B en kozijn C. Onderdorpel eetkamer deurkozijn

Muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen

Ik wil graag 2 offertes. 1 voor het schilderwerk voor buiten kozijnen achter 3 grote ramen. Betreft 1e etage 2 ramen 2e etage 1 raam. Begane grond is kunststof dus niet nodig. Binnen 2e offerte, betreft hal begane grond door naar de hal 1e etage door naar hal 2 de etage. Zijkanten trappenhuis 1e en 2e etage lakken en op de 2 etage de muren. Het is spachtelputz op alle muren. De korrel wensen we te behouden, we weten niet of spuiten of rollen het beste is, hiervoor is advies nodig. Trap delen hoogglans wit, muren ook wit en op de 2 de etage gedeeltelijk groen. Zie foto voor de ramen voor overige impressie ruimtes, kan ik foto's mailen

Schilderen van kozijnen bij de VvE

Voor de komende maand willen we schilderwerk laten uitvoeren aan de houten buitenkozijnen. Circa 12 stuks en een dakrand. het betreft de voorzijde (straatzijde) van een pand met 4 appartementen, vijf woonlagen, inclusief de dakrand. Momenteel is er zichtbare verfschade aan de kozijnen door achterblijvend onderhoud van enkele jaren. Er kan een steiger geplaatst worden, indien noodzakelijk. Of is er een alternatief voor? Reparatie hout kan in enkele gevallen noodzakelijk zijn.

Buitenkozijnen schilderen

Het betreft het schilderwerk van de kozijnen aan de voor- en achterzijde van de woning. Verder dient aan de kopse kant de boeidelen van ongeveer 8 meter lang geschilderd te worden. De voorkeur gaat uit naar een witte tint.

Schilderwerk uitvoeren buiten en binnen

We zijn op zoek naar een schilder voor onze buitenkozijnen en een aantal binnenkozijnen. Het gaat om 1 voordeur, 1 keukenraam (binnen en buiten), 8 slaapkamerramen, 4 alleen buiten, 4 zowel binnen als buiten en 2 kantel dakramen, binnen en buiten.

Schilderen buitenkozijnen bovenverdieping tussenwoning

Het gaat om het schilderwerk op de eerste verdieping van een tussenwoning. Het zou het mooiste zijn om alle oude verf eerst te verwijderen. Er is Sigma S2U allure (grondverf en lak) aanwezig. De vaste kozijnen moeten wit en de bewegende delen moeten donkerblauw worden. De achterzijde van de woning is op het zuiden en daar heeft sommig houtwerk extra aandacht nodig. Het gaat in totaal 4 kozijnen, allemaal op de eerste verdieping. Ook wil ik graag de boeiboorden laten schilderen (twee maal 5.50 meter). De ruimtes zijn makkelijk bereikbaar.