Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk aanbrengen op het zomerhuisje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk aanbrengen op het zomerhuisje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk aanbrengen op het zomerhuisje

Schilderwerk in het woonhuis aanbrengen

Woonkamer: 2 raamkozijnen. Hal: deur kozijn en muur. 2 trappen. Bij de trap moet een muur meegenomen worden. 5 raamkozijnen. 4 deurkozijnen

Schilderwerk aanbrengen op het zomerhuisje

Ik wil de muren van ons zomerhuisje van 24 m2 laten schilderen. Verf in bezit.

Latex aanbrengen op nieuw stucwerk

De stucer heeft vandaag zijn werk afgerond, in totaal 100 m2 wanden en plafond. Graag willen we dit met latex verf strak af werken in wit. In de keuken willen we een klein deel schrobvast hebben. Het is wachten op het drogen van de stuc en het plaatsen van de keuken. Ik vermoed dat er over circa twee weken met het schilderwerk gestart kan worden. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk binnen de woning aanbrengen

Erker, openslaande deuren, kamerdeur, plinten en keukendeur en kozijn schilderen in donker grijze kleur.

Schilderwerk aan de buitenzijde aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de buitenzijde van mijn hoekwoning. Aan de voorkant heb ik 4 kozijnen met diverse afmetingen en een voordeur. Aan de zijkant gaat het om 7 kozijnen met diverse afmetingen en achter om de openslaande deuren met raamkozijnen hoer rondom heen.

Binnen nieuw schilderwerk aanbrengen

Schilderen van muren en plafond van ongeveer 280 m2. Kijken is niet mogelijk. Kleur wanden zijn vooral wit kleur, hier en daar een wand met andere kleur. Moet gebeuren 2e week van juli 2018. Graag offerte inclusief. Materiaal en uurloon. Ik hoor graag van u terug.

Glasvezel behang plakken en schilderwerk

Ik wil graag 36 m2 Glasvezel behang aanbrengen en schilderen. Ook het toilet plafond moet gewit worden dat is ongeveer 3 m2. Ik ben op zoek naar een ervaren klusjes man die dat voor mij kan doen voor een scherpe prijs. Graag ontvang ik van u een offerte voor de kosten excl materiaal en incl materiaal dus glasvezel behang,lijm,verf.

Latex schilderwerk aanbrengen op een muurtje

Het gaat om het latex schilderwerk van de muur op de foto, aangeven in rood. Oppervlakte is ongeveer 1,8 m2.

Nieuwe schilderwerk aan de buitenzijde aanbrengen

We hebben een voor- en een achterhuis, met 2 woonlagen. Graag laten wij schilderswerkzaamheden laten uitvoeren. Het zal gaan om deuren, 2 terrasdeuren, 1 erker, 2 dakkapellen, 4 dakgoten, 2 daklijsten en ongeveer 7 raamkozijnen van diverse afmetingen.

Nieuw schilderwerk buiten aanbrengen

Het gaat om het schilderen van de voordeur, het saneren van zacht hout van het kozijn van de eerste verdieping en het schilderen van de kozijnen, 4 stuks.

Partners

Partners van Casius