Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond schilderen

Woonkamer muren opschuren, deels behangen en deels schilderen

Graag wens ik mijn muren in de woonkamer te laten opschuren en deels behangen en deels schilderen (wat de beste optie is). De woonkamer is ongeveer 30 vierkante meter.

Kozijn schilderen

Zoek iemand voor het schilderen van 1 kozijn aan de buitenkant. Deze is beschadigd aan de kant van de deurkruk ,verf is er behoorlijk afgekrabt door de hond.

Schilderen kast en tafel

Graag vraag ik een offerte aan voor een kast en een tafel met de volgende maten: 180 breed x 210 hoog x 50 diep En een tafel van 100x 200 Wij willen deze graag in een grijs/zwart tint laten schilderen. Komt de schilder aan huis of moeten wij de meubels brengen? Op welke termijn zou dit kunnen? Bij voorbaat dank!

Voorkozijn begane grond herstellen

Op de begane grond is het raamkozijn aan de voorzijde agv inbraakschade op diverse plaatsen beschadigd. Zie foto. Graag kozijnschade herstellen en gehele kozijn schuren en schilderen. Maatvoering van het vaste raamkozijn is circa 173,5 cm breed en circa 106 cm hoog. Maatvoering kleine (te openen) raam is circa 53 cm breed en circa 106 cm hoog. In het te openen raam willen wij ook meteen door de vakman een sierhekwerk laten plaatsen en advies van de vakman ter voorkoming van herhaling. Indien kozijn onherstelbaar beschadigd blijkt een nieuw soort kozijn wat beter bestand is tegen inbraak. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig.

Boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen

Van een vrijstaande woning de houten boeiboorden vervangen voor kunststof maar wel graag in dezelfde kleurstelling. Tevens alle kozijnen (hardhout) opnieuw in mahonie beitsen/schilderen.

Het plafond op zolder schilderen

Er was een lekkage aan het plafond. Plek van de lekkage moet hersteld worden. Daarvoor moeten er volgende werkzaamheden gebeuren: - +/- 8 m2 gips plafond moet gedemonteerd worden en daarna moet er een nieuwe gipsplaat gemonteerd worden. - De nieuwe gipsplaat moet gestukt worden en daarna geverfd worden

Villa binnenkant schilderen 500 m2

Het is bestaand stucwerk van 8 jaar oud en ziet er nog netjes uit. We willen het alleen laten overschilderen. Het gaat dus om het schilderen van de wanden en het schilderen van het plafond. Wat voor verf willen wij graag bespreken in overleg met een vakman.

Woning laten schilderen, klein stukje stukwerk

Ik wil mijn hele woning laten schilderen. Moet af zijn voor 1 oktober. gedeelte van een want moet stukwerk gerepareerd worden of helemaal gedaan worden. vierkante meters onbekend, maar is woonoppervlak van 71 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen. Gaat om de eerste twee verdiepingen en eventueel wat buiten schilderwerk.

Muren schilderen

Ik wil graag 39 m² muren laten schilderen

Trap schilderen

Ik wil graag een offerte voor een traprenovatie van een donkerbruine hardhoutentrap , jaren ‘90. De trap dient geschilderd te worden. Ik kom graag met u in contact.

Partners

Partners van Casius