Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis schilderen

Binnenruimte schilderen

Wat is het uurloon voor binnenschilder/ en -decoratiewerk? Het gaat om een begroting die ik maak voor herinrichting van een ruimte op een locatie in. Ik ga uit van een ruimte van 10 x 6 m waar de muren in d.i.v. pasteltinten moeten worden geverfd. Misschien valt de keuze voor een deel op behang. Bij voorbaat dank.

Deur, kozijnen en kamer schilderen

Hallo, het gaat om een balkon deur van binnen en buiten schilderen in het wit (en muurtje er om heen), onze kleding kamer ook graag wit/ gebroken wit (2 muren) en ook graag de gang muur (2 muren) schilderen. De afmetingen weet ik niet. Er kan direct begonnen worden met schilderen.

Behangen en plafond schilderen

Graag wil ik offerte van u ontvangen voor drie werkzaamheden. 1- Behang aanbrengen aan muur van 9 m lang en 2.60 m hoog. Behang soort die ik wil hebben, ongeveer tussen 40,- en 48,- per rol zou liggen. Oude behang moet wel eerst verwijderd worden. Afvoeren ook. 2- Plafond schilderen met een speciale patroon met 1/4 rondjes, die al op deze manier geschilderd is. Oppervlakte is ongeveer 9 x 2 meter. 3- Omdat ik alleen ben, kan ik meubels niet schuiven en afdekken. Daarom wil ik dit ook door u laten doen. Meubels zijn Wandkast, Bankstel, Ladekast, Bureau, Kratten. En na werkzaamheden weer terug zetten.

Restauratie en schilderwerk steunpaal balkon

Het gaat om het herstellen en schilderen van een steunbalk op het balkon. Aan de buitenkant van de paal is er beginnend rot, dit is niet heel erg. Ik denk dat dit opgevuld met houtreparatie moet worden en de verf die er nu op zit moet eraf gebrand worden en opnieuw geschilderd. Hier zou ik graag een offerte over willen ontvangen.

Behangen van hele nieuwbouwwoning

Onderstaand de werkzaamheden die ik uitgevoerd wil hebben. Gehele nieuwbouw woning van ongeveer 425 m2: • Glasvezelbehang all-in • Voorschouw (inspectie) wanden • Schuren wanden, verwijderen pikkels spacwerk, enzovoort • Aanbrengen 200 grams duurzaam glasvezelbehang, keuze structuur (blokjes) • Nalopen naden, eventueel dichten van naden • Schilderen met enkele laag latex • Afkitten langs deuren en kozijnen, indien nodig plafond

Schilderen trap en muur bij trap

Graag laat ik de trap schilderen van 12 treden. De trap is geschuurd maar heeft nog schroefgaten van oude halve maan platen. Kan eventueel door mijzelf worden dichtgemaakt. Het gaat om een dichte trap. Graag zou ik ook willen weten wat het kost om de wand naast de trap te laten schilderen. Is nu voorzien van lelijk behang, wel glad, maar dit zou ik graag door de vakman er eerst af laten halen. Afvoeren hoeft niet. Graag zou ik een aparte offerte willen hebben voor de trap en de muur.

Garagedeur opnieuw spuiten coaten

Ik zoek een schilder voor het schilderen spuiten en coaten van een garagedeur. Het gaat om een nog nieuwe sectionaal deur van Horman. De kleur moet wat lichter worden. RAL9010 in plaats van RAL9001. De deur is niet beschadigd en pas 1 maand oud. Hij bevindt zich onder een carport. De afmetingen zijn 235 bij 215 cm.

Houtwerk schilderen nieuw huis

In ons nieuwe huis moet het houtwerk geschilderd worden. Dat wil zeggen, een aantal deuren en alle plinten en wat koven. Het liefst zo snel mogelijk.

Deuren schilderen of spuiten

Het gaat om 8 vlakke stompe deuren waarvan 5 stuks met een raam van 32 x 60cm

Open houten zoldertrap schilderen

Een open trap naar zolder die vorig jaar geschilderd is maar de kleur valt tegen tevens 2 trapleuningen en het hekwerk op de eerste etage en de zolder.

Partners

Partners van Casius