Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderen van woonkamer binnen en buiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderen van woonkamer binnen en buiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderen van woonkamer binnen en buiten

Schilderen woonkamer

ik wil de woonkamer inclusief plafond laten verven

Plafond schilderen

Ik wil mijn plafond in de woonkamer laten witten. Oppervlakte 38 m2. Plafond is klaar om te beginnen.

Woning laten schilderen

Ik zoek een vakman voor het schilderen van mijn woning, het gaat om 80 m2. Dit moet in de woonkamer en op zolder gebeuren. We hebben nu behang, indien er niet overheen kan worden geschilderd graag verwijderen. We willen de wanden wit hebben.

Muren en plafond woonkamer schilderen

Schilderen muren, plafond en vloer na waterschade. Afmetingen kamer: 3,8 x 7,2 m en 3.2m hoog.

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning in Rotterdam centrum laten schilderen ongeveer 60m2. Gaat om woonkamer keuken gang en 3 slaapkamers en wellicht ook de plafond inclusief afplakken

Plafond schilderen

Betonnen plafond wit schilderen 30 m2 in de woonkamer. Meubels blijven staan.

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woonkamer muren en plafond, hal, trapgat en 4 deuren plus kozijnen laten schilderen. Gaat om 55 m2.

Schilder binnendeur en kozijn

Ik wil een deur in de woonkamer zwart laten verven. De deur is inmiddels besteld bij Praxis, deur Brentford (zitten 4 grote ramen in de deur) 88 x 231,5 cm. De deur moet worden afgelakt in het zwart. Daarnaast moeten ook de kozijnen van de deur zwart worden afgelakt. Zouden jullie ook een losse offerte kunnen opmaken voor het zwart schilderen van de trap leuning. Zou voor een trap zijn. Dit zijn 3 gedeeltes.

Woonkamer muren opschuren, deels behangen en deels schilderen

Graag wens ik mijn muren in de woonkamer te laten opschuren en deels behangen en deels schilderen (wat de beste optie is). De woonkamer is ongeveer 30 vierkante meter.

Woonkamer, twee slaapkamers en een hal schilderen

Ik zoek een schilder die de wanden in mijn woonkamer (35 m2), 2 slaapkamers (15 m2 en 6 m2), en in mijn hal (1,5 m2) kan schilderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de verf.