Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderen wandkast van mdf? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderen wandkast van mdf. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderen wandkast van mdf

Schilderen wandkast van mdf

Schuren en schilderen van mdf wandkast. De kast bestaat uit 5 horizontale planken met elk een oppervlak van +-1,08 vierkante meter en 4 verticale staanders van elk +-1,07 vierkante meter. Het gaat dus om een oppervlakte van zo'n 20 vierkante meter in totaal + de randen. De kast is verdeeld in verschillende ongelijke vakken. De kast is al een keer in de grondverf gezet, maar nog niet geschuurd en moet dus nog in de lak. Ik verzorg de verf.

Schilderwerk laten herstellen

Het gaat om het herstellen of schilderen van de binnenkant van een wandkast en een binnenmuur. Het gaat om een zolderkast op de tweede verdieping en een stukje muur boven een raam op de eerste verdieping.

Schilderen MDF kast

Een wandkast die gebouwd wordt van MDF zowel van binnen als buiten mat zwart schilderen. Zie tekening voor details. De kast is 2,50m breed, 3m hoog en 45cm diep. Uitvoering graag begin maart.