Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex

Woning schilderen en stucen aan de binnenkant

Ik ben op zoek naar een stukadoor en naar een schilder om een aantal kamers, gedeelte met glasvlies, muren en plafond te sausen. Eventueel binnenshuis houtwerk ook, schuren en lakken. Plafonds stukken. De afmetingen zijn niet bekend.

Trap schilderen

Het betreft 13 houten traptreden met uitgesleten stukken van het lopen. De bovenkant van de leuningen kunnen ook een opfrisbeurt gebruiken. De woning is 15 jaar oud, het wordt wellicht verkocht. De trap is wel echt in gebruik als de woning bewoond wordt want wc en keuken zijn beneden.

Schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex

Schilderen/onderhoud aan garagecomplex (28 stuks) circa 390 meter boeidelen + onderkant en vervangen van slechte delen hout. De boeidelen zijn 4 jaar geleden geschilderd en de hoeken zijn geplamuurd, een aantal hoeken moeten nu echt vervangen worden. Graag voor een redelijke prijs

Zolder schilderen

Slecht spuitwerk, waarschijnlijk niet goed voorbehandeld, doet al jaren stukken naar beneden komen. Ik ga volgend jaar verhuizen dus wil het goed eruit laten zien en mag geschilderd worden. In mijn huis volgend jaar wil ik alles latex laten spuiten. Bij voordelige prijs mag dat ook, maar gaat nu vooral om huidige zolder.

Buitendeuren, kozijnen en boeidelen schilderen

Betreft het schilderen van 10 kozijnen, 3 deuren en 3 stukken boeidelen. Allemaal buitenwerk. Kozijnen zijn verdeeld over de zijkant, voorkant, achterkant van het huis. Het gaat over 2 verdiepingen.

Plafond schilderen

Wij willen graag het plafond in de woonkamer, keuken en gang laten schilderen. Ook zijn er hier en daar losse stukken. Dat zou gerepareerd moeten worden

Muren stukken en sauzen en de plafonds sauzen

Muren stukken en sausen plafonds voorzien van gipsplaten en glad maken plus sausen grote van de te schilderen ruimte twee kamers en gang 240 m2

Glasvezelbehang plakken en plafond schilderen

Een aanteleden heb ik contact met jullie gezocht Het gaat om twee stukken gang en een trappenhal met plafon en eventueel een stukje keuken en,plafon, sinds het er niet uit ziet overweeg ik ook glasvezelbehang. Maar wil graag alsnog het plafon hebben geschilderd. Als bijlage heb ik wat foto's toegevoegd.

Meubilair schilderen

Graag meerdere meubilair stukken schilderen in zandkleur. Voorheen waren ze rood, zelf hebben we ze blauw geschilderd, maar nu graag zandkleurig schilderen. Het gaat om een eettafel met drie werkbladen (80 x 60 cm) die eruit gehaald kunnen worden, totale afmeting eettafel: (222 centimeter lang en 101 centimeter breed) en een salon tafel met poten (70 cm x 70 cm) en buffet kast (183,5 cm langen 58 cm breed). Bijzettafel (180 cm lang en 41 cm breed), en daarin ook natuurstenen bladen die eruit kunnen. Schilderoppervlak zelf is klein in de meeste gevallen door de natuursteen onderdelen die niet geschilderd hoeven te worden, maar er wel uitgehaald kunnen worden.

Ramen, deuren en kozijnen schilderen buiten

Het schilderen van ramen deuren en kozijnen buiten. Er zitten Meranti kozijnen en dubbele beglazing. Het houtwerk is in redelijke staat, maar moet hier en daar gerepareerd worden -bladder stukken. De kozijnen in een crème kleur en de draaiende delen in het groen. De voordeur is in goede staat en is van Merbau. De achterdeur is van Meranti en de openslaande deuren van de schuur is van Meranti. Het aantal kozijnen is: 19 stuks Het aantal ramen is: 11 stuks Het aantal deuren is: 4 stuks

Partners

Partners van Casius