Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sauzen van de plafonds? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sauzen van de plafonds. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sauzen van de plafonds

Sauzen van de plafonds

Per 1 februari krijg ik de sleutel van mijn huis, en ik zou graag de plafonds van de begane grond en 1e verdieping willen laten sauzen. Ik zal een plattegrond bijvoegen. Van beneden is het 43 m2 en van boven ook zoiets.

Benedenverdieping en plafonds sauzen

Eetkamer, hal, woonkamer en keuken sauzen.

Binnenmuren en plafonds sauzen

Het sauzen van alle plafonds ral9001 en wanden Ral9010. Ongeveer 300 m2 de wanden zijn niet vies. Er is niet gerookt. Het huis is leeg en makkelijk toegankelijk.

Binnen schilderwerk

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat op 71 m2 plafonds witten of spuiten en 100 m2 wanden sauzen of spuiten. Eventueel een in een zachte kleur. De woning wordt half november opgeleverd en is dan meubelvrij. Graag advies en een offerte.

Sauzen van muren en plafonds

Het betreft het sauzen van de muren en de plafonds in de woonkamer en de hal. Het plafond heeft een structuur en de wanden zijn glad. De woonkamer is 12 meter lang, 5 meter breed en 2.79 meter hoog. De gang is 10 meter lang en 2.50 meter breed.

Muren en plafonds sauzen

Het gaat om het schilderen van een nieuwbouwwoning. De wanden worden sausklaar opgeleverd. Het gaat om circa 145 m2. (3 slaapkamers, woonkamer/keuken, 2 badkamers, berging, 2 halletjes, toilet en werkruimte). Graag een offerte voor alles schilderen en eentje voor de wanden schilderen en de plafonds spuiten. Het liefst via de mail. Ik ben telefonisch slecht te bereiken.

Muren en plafonds sauzen

Muren en plafonds sauzen: - Wanden: 282 vierkante meter. - Plafonds: 211 vierkante meter. Inclusief de wanden en het plafond van het trappenhuis van twee verdiepingen. Alles is eerder gesausd. Alles was al wit gewit. Er moet een nieuwe witte sauslaag op.

Muren en plafonds sauzen of spuiten

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1998 gekocht en krijgen daarvan op 5 maart 2018 de sleutel. We willen daar ongeveer 75 m² muren in de woonkamer en slaapkamers laten sausen of spuiten in een licht tint taupe. Verder willen we 157 m² plafonds boven en beneden wit laten sausen of spuiten. We ontvangen graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Nieuwbouwwoning sauzen

Wij krijgen onze nieuw bouwwoning sausklaar opgeleverd. Het gaat om 121 m2 met plafonds van 285 cm hoog. Kunt u een inschatting maken van de kosten? Vriendelijke groet,

Wanden en plafonds sauzen

156 m2 wanden en plafonds sauzen 60 m2 vloer beschermen met stucloper 2 x gestoffeerde trappen met afdekfolie beschermen Gewenste uitvoering week 33

Partners

Partners van Casius