Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sausen nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sausen nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sausen nieuwbouw woning

Nieuwbouw met renovlies behangen en latexen

Ik zoek een partij die in onze nieuwbouwwoning de muren en de plafonds kan strak maken. Dit graag door middel van renovlies behang en vervolgens laten spuiten/sausen. Het gaat om 165 m2 wandoppervlakte en 90 m2 plafondoppervlakte. De woning is goed bereikbaar. De meeste wanden wil ik in de kleur Ral 9010. Het gaat om de begane grond en de eerste verdieping.

Nieuwbouw woning sausen

Straatnaam heb ik nog niet en postcode ivm nieuwbouw 250 m2 gestorte muren uit 1 stuk muren sausen wit

Sausen nieuwbouw woning

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het sausen van een nieuwbouwwoning het gaat ongeveer om 470 m2 waarbij volgens mij prima spuiten kan in plaats van rollen.

Glasvliesbehang in nieuwbouw aanbrengen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning laten behangen met glasvliesbehang. Hierna wil ik de wanden laten sausen. Het is 210 m2 wandoppervlak. Dit alles op korte termijn. Week 25, 19 juni 2017. De woning bevindt zich in Weesp. De wanden zijn (behangklaar) beton.

Nieuwbouw woning voorzien van renovliesbehang

Ik ben op zoek naar een vakman die onze nieuwbouw woning in zijn geheel kan voorzien van Renovliesbehang inclusief sausen en afkitten. Ik schat dat het zal gaan om ongeveer 350 m2. De muren zijn behangklaar. De oplevering zal eind januari begin februari 2017 plaatsvinden. Ik zou graag willen weten wat mij dit per m2 zal gaan kosten.

Nieuwbouw appartement behangen met renovlies, afkitten en sausen

Nieuwbouw appartement op 5e verdieping. Appartement opp. 90 m2. Totaal te behangen met renovlies / afkitten / muurverven 160 m2. (Woonkamer, 2 slaapkamers, gang, werkkast). Muren zijn glad, deels stuc, deels gipsblokken. Gewenste startdatum 29 aug 2016.

Glasvezelbehang plakken

Het aanbrengen van glasvezelbehang op kale muren in een nieuwbouw woning en vervolgens 1 maal sausen. De oppervlakte is ongeveer 107 m2.

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Wij willen graag een offerte opvragen voor renovlies behang en sausen voor 320 m2. Daarnaast willen wij dat 52 m2 dakschotten van de zolder worden gesaust. Het is een nieuwbouw woning en graag willen wij dat er in september wordt behangen.

Muren en plafonds sausen

Het betreft een nieuwbouw eensgezins-hoekwoning met 1 verdieping van ongeveer 244 m2. Alle wanden behalve een wand in de keuken (4 x 2.70 meter) en de badkamer boven. In de badkamer wel het plafond witten. Er is veel glas. Er is een plattegrond van het huis beschikbaar, kan ik u mailen. De oplevering zal 14 juli zijn.

Wanden met vliesbehang behangen en sauzen

Nieuwbouw woning, muren glad afgewerkt, verder onbehandeld. Standaard hoogte van muren 2,60 meter. Voor de rest van de m2 zie bijgevoegde bouwtekening. Graag prijs voor het behangen en sausen van de muren + tijdsduur. De woning zal ongeveer over 11 maanden opgeleverd worden.

Partners

Partners van Casius