Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Salontafel en eettafel spuiten of verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: salontafel en eettafel spuiten of verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: salontafel en eettafel spuiten of verven

Schilderen van diverse meubels

De klant wil zijn meubels laten schilderen. Het gaat om een salontafel, eettafel, kast, en tv kast. De kleuren wil de klant met de vakman overleggen.

Meubels schilderen

1 eettafel 1 salontafel 1 tvkast 1 cdkast Allen van zwart naar wit. Ik zou graag willen weten hoeveel dit zou kosten,

Salontafel en eettafel spuiten of verven

Graag wil ik een salontafel en eettafel laten spuiten of verven

Poten van kloostertafel spuiten

Heer/mevrouw, Ik heb een vraag. Ik heb een klooster eettafel en een klooster salontafel gekocht, het zijn nieuwe tafels de poten zijn wit maar niet goed genoeg wit geschilderd. Wat zou het kosten om de 4 poten door jullie te laten spuiten? Ik hoor het graag.

Meubels schilderen in 'Riviera Maison'- stijl

Wij hebben blank gelakte eiken meubels en zijn nu op zoek naar een schilder die deze meubels kan voorzien van schilderwerk in de stijl van 'Riviera Maison'. Dat wil zeggen, de onderzijde wit en de bovenzijde gelakt hout. Het gaat om een salontafel, eettafel en dressoir. We laten de meubels hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw prijsopgave.

Meubels schilderen

Een salontafel eettafel dressoir en vitrinekast zijn van hout. Wij willen ze in een andere houtkleur geverfd of gebeitst hebben. Wel zo dat de nerven zichtbaar blijven is dit mogelijk? Ik wil een aantal meubels in mijn woning opnieuw verven in een andere houtkleur. Ik wil het zo geverfd hebben dat de nerven zichtbaar blijven. De afmetingen zijn: - Salontafel 1,30 bij 0,5 meter - Eettafel 1,80 bij 0,7 meter - Dressoir 1,60 bij 0,5 meter - Vitrinekast 1,80 bij 0,8 meter.

Diverse meubels schilderen

Ik heb enkele houten meubels die ik graag door een goede schilder laat schilderen. Het gaat om een eettafel, een side-table, een buffetkast en een salontafel. Ik laat de meubels hier graag even bekijken en ontvang daarna uw vrijblijvende offerte.

Diverse meubels schilderen

Wij willen een vierpersoons eettafel, een salontafel en een tv-meubel van 150 cm breed laten schilderen. Het onderstel van de tafels willen we wit, de beide tafelbladen graag is blackwash. We zijn in de gelegenheid om de meubels zelf te komen brengen. We horen graag wat de kosten zijn.

Eettafel en salontafel wit schilderen

Graag zou ik deze in het wit geschilderd willen hebben. Ik heb een zwart hoogglans dressoir kan dat ook in het wit? Eettafel: 2.20 bij 1 meter Salontafel: 140 bij 40 cm

Eettafel en salontafel opschuren en lakken

Ik wil graag mijn Eiken eettafel en Eiken salontafel op laten schuren en daarna mat behandelen. Afmeting eettafel: 1.60 x 1.00 meter. Poten 10.5 cm dik x 78 cm hoog Afmeting salontafel: 1.00 x 1.00 meter, poten 7 cm dik x 40 cm hoog. Graag uw prijsopgave hiervoor.