Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een ruimte na waterschade opnieuw schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een ruimte na waterschade opnieuw schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een ruimte na waterschade opnieuw schilderen

Een ruimte na waterschade opnieuw schilderen

Hallo! Ik ben geïnteresseerd naar de prijs om mijn plafond van waterschade te herstellen na een lekkage. Er moet ongeveer 10 m2 aan plafond geschilderd worden als ook de balken met water afstotend (?) middel. Deze ruimte is dus niet een doorlopend plafond maar is opgedeeld met 3 balken die er door lopen. Ook moet er een stuk muur opnieuw geverfd worden waardoor het aantal m2 wat groter kan uitvallen. Gezien de ruimte, de balken en andere aanwezige objecten (ketel buizen, lampen etc) denk ik dat er met de kwast geverfd dient te worden (voor de balken is dit sowieso nodig).

Vijf binnendeuren en deurkozijnen schilderen

Het gaat hier om totaal 5 deuren en het hout wat er naast hoort. De vorige bewoners hebben weinig gedaan aan het onderhoud van de deuren. De badkamer deur heeft waterschade aan de onderkant. Er zijn meerdere lagen geverfd op alle deuren en deze vertonen dan ook scheurtjes bobbels en kleurverschil. Gaat om een slaapkamer deur, buitendeur (alleen binnenkant schilderen) deur van de toilet ruimte de badkamer deur en een deur in de gang. Het appartement dateert uit 1953. Helaas kan ik maar 1 foto toevoegen. De werkzaamheden dienen eind januari plaats te vinden. Mag ik aub een offerte inclusief het verfmateriaal en zonder? Hartelijk dank alvast.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade aan plafond. Het plafond is nu droog en de oorzaak van de schade wordt binnenkort gerepareerd. Daarna kan het plafond geschilderd worden. Het is 90 m2 en het plafond is bijna 4 meter hoog. De ruimte wordt nu bewoond en moet beschermd worden voordat de werkzaamheden aanvangen. De werkplek is goed bereikbaar.

Binnenwerk laten schilderen

Graag 14 april starten met de klus. Het gaat totaal om 175-200 m2. - Betreft het sausen/verven van muren van onze hal, woonkamer en keuken als ook en vooral ons plafond. - Het hoge plafond heeft ooit waterschade gehad en hier is nog een licht blauw aangeslagen plek door het wit van ongeveer 6 m2 te zien. Waarschijnlijk heeft dit stuk extra voorbehandeling nodig, maar dat laat ik graag aan je professionele opinie over. - Verder zijn er nogal wat zettingscheurtjes die opgevuld moeten worden tussen de muur overgang naar het schuine gedeelte van het plafond. - Muren zijn overal bedekt honingraat structuur / glasvezel behang. - Waarschijnlijk zijn de muren eenvoudig te sausen maar wellicht gezien de oppervlakte is zeker het hoge schuine plafond beter te spuiten om zo laag mogelijke kosten en mooi resultaat te verkrijgen. - BELANGRIJK: De woonkamer is 1 grote open ruimte tot aan de nok toe (er is daar dus geen verdieping boven) en voor een derde overdekt met een vide. Voor deze hoogte zal er stellage nodig zijn denk ik. De bijgesloten plattegronden spreken voor zich maar belangrijk is dus niet met normale woonkamerhoogte rekening te houden bij het opmaken van een idee van de te schilderen vierkante meters aan 1 zijde tegenover de vide. Het betreft dus een schuin plafond in de vorm van het puntdak. - Het schuine hoge plafond is dus links van de scheidingsmuur onder een hoek van een puntdak. Rechts van de scheidingsmuur is het gewoon vlak laag plafond. Zie foto's voor een betere indruk. - De midden-scheidingsmuur is 3.20 lang en ongeveer 2 meter hoog. - De keuken en de hal zijn gewone hoogte. (het gaat dus enkel om de inkomhal, woongedeelte, vide en keuken (exclusief bijkeuken). - We willen alles wit behalve de scheiding

Verfwerk herstellen na waterschade

Verfwerk herstellen na waterschade door een overstroomd riool. Optrekkend vocht in de muur en het behang. De ruimte is ongeveer 36 m2. Het gaat om de hal en de woonkamer.

Kamer saucen en behangen

Ik heb een kamer met flinke waterschade die opnieuw behangen en gewit moet worden. In de bijgaande pdf staan n foto's en afmetingen. Ik gebruik de ruimte ook om mensen te ontvangen dus het moet gewoon mooi en goed. Graag het leegruimen en weer terugzetten van de inventaris meenemen in de offerte. De kast op de foto is het meeste werk, 1 geschroefd wandrek en wat meubilair dat naar de ruimte ernaast kan. Graag schriftelijke kostenindicatie! NB zoals in document vermeld, zorg ik zelf voor behang en behangstrook. ** N.B. het gaat om een offerte voor de verzekering.**

Behangen van de woning na waterschade

Graag offerte voor het verwijderen en opnieuw behangen van de woning na waterschade. Ik woon al 4 jaar in mijn huidige appartement, maar er is onlangs water naar beneden gekomen van mijn bovenburen. Ik heb dit al gemeld bij de woningbouw en verzekering en die gaan alles vergoeden. De ruimte is ongeveer 47 vierkante meter en ik heb glasweefselbehang uitgezocht.

Waterschade muur / plafond

Ik heb waterschade gehad van de bovenburen. Hierbij hebben plafond en muur waterschade opgelopen. Plafond: 6m2 opnieuw schilderen Muur hele ruimte 25m2 opnieuw verven. Graag offerte voor verzekering, en uitvoering.